«Στερείται ουσίας η ανακοίνωση του Εργοτέλη»

18:56 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ανακοίνωση απάντηση για τα όσα αναφέρει ο Εργοτέλης, αναφορικά με τη διαιτησία στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λίντο, εξέδωσαν στη Χαλκίδα.

Οι διοικούντες το σύλλογο κάνουν λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από τους Κρητικούς, χαρακτηρίζοντας την παρουσία των ρέφερι Λ. Παπαγιαννόπουλου και Ηλ. Χρηστίδη «παραδειγματική και ακριβοδίκαιη». Παράλληλα, προτρέπουν τους ανθρώπους του Εργοτέλη να αναζητήσουν οπουδήποτε αλλού, πλην της διαιτησίας, τα αίτια των δύο διαδοχικών εντός έδρας ηττών τους.

Η

ανακοίνωση: «Πραγματικά νιώσαμε πολύ μεγάλη έκπληξη διαβάζοντας την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Εργοτέλη σχετικά με τη διαιτησία στον αγώνα της Κυριακής (29/01) Εργοτέλης - Χαλκίδα 76-85. Είναι πραγματικά μια ανακοίνωση η οποία σίγουρα στερείται ουσίας και προφανώς έγινε μόνο για κάποιους λόγους εντυπωσιασμού και μόνο, από την διοίκηση του Εργοτέλη. Επειδή όμως δεν πρέπει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, εμείς έχουμε απλά να αναφέρουμε τα παρακάτω γεγονότα…

1. Για τη συγκεκριμένη τεχνική ποινή, ο διαιτητής κ. Χρηστίδης την έδωσε στον πάγκο του Εργοτέλη, μάλιστα ύστερα από προηγούμενη προειδοποίηση, απλά ο κύριος που ήταν ακριβώς δίπλα στον πάγκο και δέχθηκε την τεχνική ποινή ήταν ο συγκεκριμένης κύριος (φίλαθλος ΑΜΕΑ ), ο οποίος βέβαια δεν είχε δηλωθεί και στο φύλλο αγώνα. Ο διαιτητής δεν μπορούσε να γνωρίζει ποιος ήταν ο ρόλος ακριβώς του κυρίου αυτού. Ας μην εκμεταλλευτούμε λοιπόν τις ειδικές ανάγκες του συγκεκριμένου κυρίου για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις για ένα απλό σφύριγμα τεχνικής ποινής που δεν επηρέασε σε κανένα σημείο την έκβαση του αγώνα.

2. Για τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα πιστεύουμε ότι ήταν παραδειγματική και ακριβοδίκαιη (50-50%) και αξίζουν συγχαρητήρια και οι δύο διαιτητές κ. Χρηστίδης και Παπαγιαννόπουλος. Προκαλούμε μάλιστα τον οποιοδήποτε, είτε αρμόδια αρχή είτε ακόμη και τον απλό άνθρωπο του μπάσκετ, να δει το video του αγώνα και θα δυσκολευτεί πολύ να βρει λάθη και λανθασμένα σφυρίγματα, εις βάρος κάποιας από τις δύο ομάδες στη συγκεκριμένη διαιτησία.

3. Για το «σεβασμό προς τους παράγοντες που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα σε χαλεπούς καιρούς, τους προπονητές και τους αθλητές της ομάδας» που αναφέρουν οι άνθρωποι του Εργοτέλη απλά έχουμε να αναφέρουμε ότι εμείς σεβαστήκαμε την ομάδα τους ακόμη και κατά τη διάρκεια των εντάσεων που δημιουργήθηκαν στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα και θεωρήσαμε όλα αυτά τα συμβάντα τυχαία γεγονότα που συμβαίνουν συνήθως σε αγώνες μπάσκετ που έχουν κάποια κρισιμότητα και φυσικά δεν επιρρίψαμε καμία ευθύνη σε κανέναν.

4. Θυμίζουμε επίσης στους αξιότιμους φίλους του Εργοτέλη ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Χαλκίδα δεχθήκαμε δύο (!) φορές μάλιστα το αίτημά τους για αναβολή και μετάθεση του αγώνα (από Κυριακή, σε Δευτέρα και μετά σε Τετάρτη )επειδή αντιμετώπισαν συγκοινωνιακό πρόβλημα, με αποτέλεσμα μάλιστα να παίξουμε την πρώτη αγωνιστική στη Σάμο, αντί για την έδρα μας, και με τον Εργοτέλη, την Τετάρτη 02/11. Εάν αυτό δεν είναι τρανή απόδε

Keywords
Τυχαία Θέματα