Στην Ελευθερούπολη Μαυρομάτης, Βελετάνης

Στην απόκτηση δύο παικτών προχώρησε ο Ορφέας Ελευθερούπολης, προκειμένου να ενισχυθεί και να εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Μαυρομάτης και εκτός απρόοπτου ο Χρήστος Βελετάνης θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο πρώτος μάλιστα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη, ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν γραφειοκρατικά ζητήματα σε εκκρεμότητα.

Ο Παναγιώτης Μαυρομάτης είναι γεννημένος το 1988, παίζει στην άμυνα και τον

τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν βασικό στέλεχος του Άρη Ακροποτάμου. Πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΠΣ Καβάλας και πανηγύρισε για την άνοδο στην Δ' Εθνική κατηγορία. Το καλοκαίρι του 2007 πήρε μετεγγραφή από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στον ΑΟΚ αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου μετακόμισε με μορφή δανεισμού στον Ορφέα. Επέστρεψε το καλοκαίρι του 2008 στο Κοκκινόχωμα όπου αγωνίστηκε για άλλα δύο χρόνια στην Α1 ΕΠΣ Καβάλας και ακολούθως μετακόμισε στον Ακροπόταμο, όπου ήταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Ο Χρήστος Βελετάνης είναι γεννημένος το 1976 και αγωνιζόταν από το καλοκαίρι στην ΑΕ Αμπελοκήπων, που όμως αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Δ' Εθνικής. Πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της ΑΕ Πιερέων 2004 στην πετυχημένη πορεία της στην Δ' Εθνική. Έχει αγωνιστεί επίσης στον Ηρακλή Χάλκης, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Λεβαδειακό, την Αγία Νάπα στη Κύπρο, στην Κόρινθο και τον Πυργετό.

ΚΑΒΑΛΑ: Ντίνα Τσολακίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα