Στην κορυφή της AL οι Τάμπα Μπέι Ρέις

07:22 8/6/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Τάμπα Μπέι Ρέις κέρδισαν με 7-3 τους Νιου Γιορκ Γιάνκις και ανήλθαν στην κορυφή της συνολικής κατάταξης της American League αποφεύγοντας παράλληλα τριπλό sweep.

Τη νίκη χρεώθηκε ο David Price (8-3), ο οποίος είχε οκτώ strikeouts σε πέντε δύσκολα innings. Απαιτήθηκαν πέντε relievers, αλλά οι Ρέις έφτασαν στην επιτυχία. Επιθετικά ξεχώρισε ο Drew Sutton με δύο RBIs, που διαμόρφωσαν το 5-1 στο τέταρτο κομμάτι της αναμέτρησης. Μοιραία ο C.C. Sabathia (7-3)

υπέστη την ήττα, αν και «έγραψε» δώδεκα strikeouts σε επτά innings.

Τριπλό sweep απέφυγαν και οι Σικάγο Ουάιτ Σοξ με το 4-3 εναντίον των Τορόντο Μπλου Τζέις. Πάντως απαιτήθηκε walk-off 2-out single του Orlando Hudson στο ένατο inning, ενώ ο Alex Rios είχε ισοφαρίσει σε 3-3 με διπλό home run στο έκτο. Μοιραίος του καναδικού συλλόγου ήταν ο Francisco Cordero (1-2).

Με το ευρύ 14-2 επικράτησαν οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς των Χιούστον Άστρος. Άλλωστε ο David Freese είχε δύο home runs και έξι RBIs, ενώ οι Carlos Beltran και Shane Robinson πρόσθεσαν δύο ακόμα αντίστοιχα χτυπήματα για τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Έτσι ο Lance Lynn (9-2) έφτασε εύκολα στην ένατη του φετινή νίκη σημειώνοντας 11 strikeouts σε έξι innings. Πάντως ο βασικός pitcher των «καρντς» δέχθηκε home run από τον Jed Lowrie.


Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Ουάσινγκτον Νάσιοναλς-Νιου Γιορκ Μετς 1-3
Φιλαδέλφεια Φίλις-Λος Άντζελες Ντότζερς 3-8
Μιλγουόκι Μπρούερς-Σικάγο Καμπς 4-3 στο 10ο inning (3-3 κ.α.)
Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς 3-8
Μαϊάμι Μάρλινς-Ατλάντα Μπρέιβς 2-8
Σινσινάτι Ρεντς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς 4-5 στο 10ο inning (4-4 κ.α.)
Χιούστον Άστρος-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς 2-14

American League
Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Κλίβελαντ Ίντιανς 7-5
Όκλαντ Αθλέτικς-Τέξας Ρέιντζερς 7-1
Νιου Γιορκ Γιάνκις-Τάμπα Μπέι Ρέις 3-7
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Μπάλτιμορ Όριολς 7-0
Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Τορόντο Μπλου Τζέις 4-3

Keywords
Τυχαία Θέματα