Στην τελική ευθεία το NHL

Λίγες εβδομάδες πριν το τέλος της regular season διεξάγεται «μάχη» για τις θέσεις που οδηγούν στα play off του NHL, αλλά αυτή δεν επικρατεί απόλυτα στην επικαιρότητα του χόκεϊ επί πάγου.

Αυτό που ξεχωρίζει δεν σχετίζεται με κάτι αγωνιστικό. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής εφηβικών ομάδων, Graham Jones (φώτο), δέχθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών ύστερα από καταδίκη του αναφορικά με σεξουαλική κακοποίηση παικτών

του.

Οι εκπρόσωποι του 59χρονου άνδρα είχαν ζητήσει 18 μήνες με αναστολή, αλλά δικαστήριο του Ουίνιπεγκ επέβαλε την παραπάνω ποινή. Πρέπει να σημειωθεί πως αρκετά θύματά του παρευρέθηκαν στην ανακοίνωση της τιμωρίας του.

Πρόστιμο σε Stuart

Το ποσό των 2,500 δολαρίων θα πληρώσει ο αμυντικός των Ουίνιπεγκ Τζετς, Mark Stuart. Αφορμή του προστίμου ένα βίαιο μαρκάρισμα σε βάρος του Marcus Johansson των Ουάσινγκτον Κάπιτολς.

Την ίδια ώρα, ο Nik Antropov αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα εναντίον των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ιδιαίτερα φορμαρισμένος τις τελευταίες ημέρες, αλλά υπέστη τραυματισμό που θα τον κρατήσει μακριά από τους πάγους.

Επιστροφή Peverley

Κάθε λύση είναι ευπρόσδεκτη για τους Μπόστον Μπρούινς. Στους κατόχους του Stanley Cup επιστρέφει ο Rich Peverley, αφού ξεπέρασε σε σημαντικό βαθμό τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ελπίζουν για Mikko

Ίσως είναι αργά, αλλά οι άνθρωποι των Μινεσότα Ουάιλντ φαίνεται πως υπολογίζουν τον Mikko Koivu πριν το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ένα πρόβλημα στον ώμο έχει προκαλέσει την απουσία του από τα τελευταία 15 ματς, στα οποία οι «τρελοί» απομακρύνθηκαν από τις θέσεις που οδηγούν στα play off.

Υποβιβασμός για St.-Denis

Τον αμυντικό, Frederic St.-Denis, έστειλαν στην θυγατρική τους ομάδα στο AHL οι Μόντρεαλ Κανάντιενς. Ο 26χρονος αθλητής έδωσε φέτος τα πρώτα δέκα ματς σε επίπεδο NHL.

Καλά ο Souray

Ο αμυντικός των Ντάλας Σταρς, Sheldon Souray, θα επανακάμψει αγωνιστικά άμεσα, αφού το ιατρικό επιτελείο των «αστεριών» ενέκρινε κάτι τέτοιο. Ο σύντροφος της Diva του WWE, Kelly Kelly, έχει μόλις επτά πόντους σε 41 παιχνίδια φέτος.

Δύο προσθήκες στους Μπλου Τζάκετς

Οι Κολόμπους Μπλου Τζάκετς αποτελούν τη μοναδική ομάδα που έχει αποκλειστεί ήδη μαθηματικά από την post-season. Πάντως οι τραυματισμοί του τερματοφύλακα, Curtis Stanford, και του αμυντικού, James Wisniewski, προκάλεσαν την άνοδο του γκολκίπερ, Allen York, και του blueliner, David Savard, στο βασικό ρόστερ από αυτό του θυγατρικού συλλόγου του AHL.

Θέλει Πρέντατορς ο Radulov

Επιβεβαιώθηκαν οι σχετικές φημολογίες και ο Alexander Radulov επιστρέφει στους Νάσβιλ Πρέντατορς. Ωστόσο η επανάκτηση του Ρώσου επιθετικού δεν έχει επισημοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα