Στην Τσαριτσάνη το ντέρμπι!

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε στο ντέρμπι της Λάρισας, αφού επιβλήθηκε με 1-0 του Τυρνάβου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αφού μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν απειλήσει ήδη δύο φορές τον γηπεδούχο Τύρναβο.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλές διακοπές, ενδεικτικό των πολλών φάουλ. Στο 36' όμως, η Τσαριτσάνη πήρε το προβάδισμα, μετά το λάθος του Καρακατσάνη. Ο Μπανούσης εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο και με ψύχραιμο πλασέ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο Τύρναβος στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά, αφού θέλησε να δημιουργήσει

τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Στις ευκαιρίες τις οποίες δημιούργησε δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Πίτκα, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Τύρναβος διαμαρτύρεται ωστόσο για τη φάση του 88', όταν ο Τζέκος σκόραρε με κεφαλιά, όμως ο διαιτητής Πουλημάς υπέδειξε επιθετικό φάουλ!

Τύρναβος: Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς, Μάγγος, Κουβελάς(45' Κράβαρης), Τσορμπατζίδης, Τζέκος, Ιακωβάκης, Τσούκαλος(65' Διβανές), Σκούπρας Κ., Σουλίδης, Αντωνόπουλος.

Τσαριτσάνη: Πίτκας, Πούτας, Οικονόμου, Μπανούσης, Νικούλης, Μπαλής(64' Παλάσκας), Παπαϊωάννου, Καράμπελας(45' Κουλτσάκης), Καραγιάννης, Τσιανάκας, Ζόραν.

Keywords
Τυχαία Θέματα