Στήριξη και βοήθεια ζητάει ο Μακρόπουλος

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα Goal News παραχώρησε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος, μιλώντας για τα προβλήματα που υπάρχουν στο σύλλογο και απευθύνοντας έκκληση για στήριξη και βοήθεια.

«Κρατώ το γόητρο του Παναθηναϊκού

όσο πιο ψηλά μπορώ, αλλά παν μέτρον άριστον. Εκλιπαρώ τους γνήσιους Παναθηναϊκούς που έχουν τη δυνατότητα να με βοηθήσουν. Ο κύριος Μιχαλαριάς έχει κάνει μεγάλο αγώνα για να μαζέψει χορηγίες και υποστηρικτές. Μου παρουσίασε ένα πλάνο που είναι εξαιρετικό για το μπάσκετ Γυναικών. Ολη μέρα κάνει ραντεβού για να βρει υποστηρικτές. Πώς να μη βοηθήσω αυτό το τμήμα;» τόνισε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Ακολουθούν ορισμένες από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Επομένως ο κάθε έφορος δεν θα πρέπει να είναι διαχειριστής αλλά μάνατζερ...

«Ακριβώς... Δεν είναι εύκολη ιστορία να είσαι έφορος σε ένα τμήμα του Παναθηναϊκού. Πρέπει να ματώσεις, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Εχω τυφλή εμπιστοσύνη στους εφόρους των τμημάτων. Ο αγαπητός κύριος Ακριτίδης έφερε την πρόταση για τη χορηγία αλλά έτσι όπως παρουσιάστηκε με ενοχοποιεί. Φαίνεται πως εγώ στέκομαι εμπόδιο. Αν θεωρούν κάποιοι πως είμαι εμπόδιο, παραιτούμαι τώρα».

Στο ανδρικό βόλεϊ θα δώσετε άδεια στους επενδυτές που θέλουν να αναλάβουν το τμήμα;

«Φυσικά. Εδώ κάνουμε αγώνα για να φέρουμε ένα ευρώ στον σύλλογο και θα κλείσω την πόρτα σε παράγοντες που θέλουν να βοηθήσουν; Δεν γίνεται, όμως, να ενοχοποιείται ο Μακρόπουλος από ανθρώπους που θέλουν το καλό του Παναθηναϊκού χωρίς... βόλια. Μου ζητούν συνεχώς εγγυήσεις και με πιέζουν για πράγματα που δεν μπορώ να αναλάβω...».

Σας ζητούν να αναλάβετε τα παλιά ανοίγματα για να επενδύσουν. Πού είναι το μεμπτό;

«Αν νομίζουν πως εγώ θα πληρώνω τα πάντα χωρίς να έχω στη διάθεσή μου τα προβλεπόμενα έσοδα κάνουν λάθος. Ζητώ να πρυτανεύσει η λογική. Ας με βοηθήσουν κι ας πάρουν το τμήμα. Δεν θα είμαι εμπόδιο. Θα τους είμαστε ευγνώμονες. Ξέρουμε πως οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται είναι γνήσιοι Παναθηναϊκοί, αλλά είναι άδικο να σηκώσει ο Μακρόπουλος μόνος του τις προσφυγές. Δεν πρέπει να υπολογίζουν στα έσοδα από τη χορηγία του ΟΠΑΠ και της τηλεόρασης διότι θα μπορέσω μαζί με τα χρήματα που θα βάλω κι εγώ να κλείσουμε τις προσφυγές που έχουν εκδικαστεί ή που είναι σε εξέλιξη».

Ο κύριος Σταθοκωστόπουλος όταν έφυγε το ΤΑΑ δεν χρώσταγε ούτε ευρώ. Πως μέσα σε τρία χρόνια το χρέος έφτασε το 1,6 εκατ. ευρώ;

«Το βεβαιώνω για τον κύριο Σταθοκωστόπουλο. Είχε εξοφλήσει τα πάντα. Από εκεί και πέρα το πώς εκτινάχθηκε το χρέος και ποιοι ευθύνονται δεν θέλω να το αναφέρω δημόσια. Δεν καλύπτω κανέναν. Αλλωστε, ο λόγος που ανέλαβα είναι να εξυγιάνω τον σύλλογο και όχι να γίνω συνένοχος. Ανέλαβα χρέος 3,5 με 4 εκατ. ευρώ και στόχος μου είναι να το μηδενίσω σε 4-5 χρόνια».

- Ποιο είναι το άνοιγμα που υπάρχει στο ταμείο του Ερασιτέχνη;

«Το άνοιγμα του ΤΑΑ κατά δήλωση του κυρίου Μαλακατέ στη ΓΣ στις 21 Μαρτίου είναι 1.612.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα