Στο 10-0 σταμάτησαν οι Σικάγο Καμπς

06:57 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Με τον Τζορτζ Κοτταρά να σημειώνει 1/1 hit, οι Μιλγουόκι Μπρούερς έχασαν με 10-0 από τους Σικάγο Καμπς.

Άλλωστε ο Ryan Dempster (1-3) πήρε τον πρώτη του νίκη, από τον περασμένο Αύγουστο συμπληρώνοντας επτά innings με παθητικό τριών hits. Ακόμα, ο Alfonso Soriano σημείωσε τριπλό home run, o Jeff Baker διπλό και ο Bryan

LaHair ατομικό.

Ο rookie Bryce Harper είχε 2-out walk-off single στο δωδέκατο inning και διαμόρφωσε το 7-6 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς επί των Νιου Γιορκ Μετς. Στο πρώτο μισό του τρίτου extra inning, o Scott Hairston σημείωσε ατομικό home run για τους Μετς, αλλά οι «εθνικοί» ισοφάρισαν και γέμισαν τις βάσεις σε βάρος του Elvin Ramirez (0-1). Ακόμα, στο πρώτο extra inning, αμφότεροι οι σύλλογοι πέτυχαν από ένα run. Επίσης, στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, οι Jordany Valdespin και David Wright «έγραψαν» για τους Νεοϋρκέζους, που δεν απέφυγαν την ήττα σε συναρπαστικό ματς.

Τρία hits είχε ο Clint Barmes στο 8-4 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς επί των Σινσινάτι Ρεντς. Επίσης, οι Neil Walker, Casey McGehee και Alex Presley σημείωσαν home runs βοηθώντας τον A.J. Burnett (5-2) να χρεωθεί τη νίκη, αν και δέχθηκε τρία runs. Εν τέλει, ο Joel Hanrahan συμπλήρωσε 15 saves εισερχόμενος με το σκορ στο 8-4 και με δύο αντίπαλους στις βάσεις.

Ο Ronny Paulino σημείωσε νικητήριο single στο δέκατο inning και οι Μπάλτιμορ Όριολς κέρδισαν με 8-6 τους Μπόστον Ρεντ Σοξ. Στο ένατο κομμάτι της αναμέτρησης ο Jarrod Saltammachia υποχρέωσε extra innings με διπλό home run επί του Jim Johnson (1-0). Ωστόσο ο τελευταίος pitcher έμεινε στη θέση του για το δέκατο inning και χρεώθηκε τη νίκη.

Διπλά home runs πέτυχαν οι Colby Rasmus και David Cooper στο πέμπτο inning στο 9-5 των Τορόντο Μπλου Τζέις με τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Ο Ramsus, μάλιστα, είχε 5/5 hits και ευνόησε τη νίκη του Ricky Romero (7-1), που δέχθηκε διπλό home run από τον A.J. Pierzynski και ατομικό από τον Adam Dunn.

O Justin Maxwell και ο Brian Bogusevic πέτυχαν από ένα home run στο 9-8 των Χιούστον Άστρος με τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Επίσης ο Jose Altuve σημείωσε τέσσερα hits, οπότε ο Jaime Garcia (3-4) έμεινε χωρίς νίκη σε αγώνες εναντίον των Άστρος. Παράλληλα ο Lucas Harrell (5-4) χρεώθηκε τη νίκη της παρούσας αναμέτρησης, αν και παραχώρησε home run στον Matt Adams. Στο ένατο inning o Rafael Furcal μείωσε σε 9-8 με διπλό home run, αλλά ο Brett Myers μπήκε στο ματς και συμπλήρωσε 14 saves.

Σε εξέλιξη είναι τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του προγράμματος Λος Άντζελες Έιντζελς-Σιάτλ Μάρινερς, Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Κολοράντο Ρόκις, Όκλαντ Αθλέτικς-Τέξας Ρέιντζερς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα πέντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα