Στο... 16ο inning οι Μπλου Τζέις

04:12 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Χρειάστηκαν... 16 innings, αλλά οι Τορόντο Μπλου Τζέις επικράτησαν με 7-4 των Κλίβελαντ Ίντιανς στο εναρκτήριο ματς των δύο ομάδων.

Στο έβδομο extra inning ύστερα από το 4-4 της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, ο J.P. Arencibia σημείωσε τριπλό home run, το οποίο ολοκλήρωσε τον μεγαλύτερο εναρκτήριο αγώνα στην ιστορία του MLB! Μάλιστα, ο Arencibia είχε 0/6 hits με τρία strikeouts, πριν «τιμωρήσει»

τον Jairo Asencio.

Παράλληλα, ο έβδομος pitcher των φιλοξενούμενων, Luis Perez, κράτησε το «μηδέν» στα τέσσερα τελευταία innings και χάρισε τη νίκη στον καναδικό σύλλογο. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αγώνας είχε συνολική διάρκεια... 314 λεπτά.

Νωρίτερα, ο Jose Bautista είχε ένα home run και δύο RBIs. Άλλωστε οι εκπρόσωποι του Τορόντο μετέτρεψαν το 4-1 των Ίντιανς σε 4-4 την ύστατη στιγμή, στο ένατο inning.

Σε άλλο ματς, οι Σινσινάτι Ρεντς κέρδισαν με 4-0 τους Μαϊάμι Μάρλινς μπροστά σε 42,956 θεατές στο «Great American Ball Park»! Ο Jay Bruce είχε home run, ενώ ο Johnny Cueto κυριάρχησε, καθώς οι Μάρλινς πέτυχαν συνολικά τρία hits. Αυτή, μάλιστα, ήταν η δεύτερη ήττα των φιλόδοξων εκπροσώπων του Μαϊάμι στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε εξέλιξη είναι ο τελευταίος αγώνας της ημέρας. Συγκεκριμένα, οι Σαν Ντιέγκο Πάντρες υποδέχονται τους Λος Άντζελες Ντότζερς.Νωρίτερα είχαν ολοκληρωθεί άλλα πέντε παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα