Στο 17ο inning οι Όριολς

00:33 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Για πρώτη φορά από το… 1925 δύο ομάδες χρησιμοποίησαν μη-pitchers στο βουναλάκι σε ένα ματς.

Πρόκειται για το 9-6 των Μπάλτιμορ Όριολς σε βάρος των Μπόστον Ρεντ Σοξ στο… 17ο inning. Οι pitchers τελείωσαν για τους δύο συλλόγους και χρησιμοποιήθηκαν utility players. Δύο home runs πέτυχε ο J.J. Hardy, αλλά αυτό του Adam Jones έκανε τη διαφορά στο όγδοο extra inning. Μάλιστα έστειλε και τον Νικ Μαρκάκη

(0/4 hits) στην κεντρική βάση.

Grand Slam είχε ο Robinson Cano στο 10-4 των Νιου Γιορκ Γιάνκις με τους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Επίσης ο Alex Rodriguez σημείωσε τριπλό home run, οπότε ο Phil Hughes (2-4) χρεώθηκε μία εύκολη νίκη. Στο 1/3 έμεινε ο Μάικ Μουστάκας για τους «βασιλικούς».

Από την πλευρά του, ο Τζορτζ Κοτταράς είχε 0/1 hits και οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς κέρδισαν τους Μιλγουόκι Μπρούερς με 4-3 στο 11ο inning. Ένα full-base single του Hector Sanchez έκρινε το ματς υπέρ των «γιγάντων».

Δύο home runs πέτυχε ο Tyler Greene στο 8-1 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς με τους Χιούστον Άστρος. Έτσι ο Adam Wainwright (2-3) διέκοψε νικηφόρο σερί πέντε αγώνων των «άστρων». Επίσης ο Allen Craig έκανε home run υπέρ των «καρντς».

«Διπλός» ήταν και ο Hunter Pence στο 9-3 των Φιλαδέλφεια Φίλις επί των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Με τα δύο του home runs o Cole Hamels (4-1) έφτασε στη νίκη.

Sweep ολοκλήρωσαν οι Ατλάντα Μπρέιβς με το 7-2 σε βάρος των Κολοράντο Ρόκις. Ο Freddie Freeman είχε τριπλό home run και ο Dan Uggla ατομικό, οπότε ο Brandon Beachy (3-1) πήρε μία εύκολη νίκη.

Με home run του Mike Carp οι Σιάτλ Μάρινερς κέρδισαν με 5-2 τους Μινεσότα Τουίνς. Δεν χρειάστηκε πολλά ακόμα ο Hector Noesi (2-3), για να πάρει τη νίκη.

Έξι σερί επιτυχίες συμπλήρωσαν οι Μαϊάμι Μάρλινς με το 6-3 σε βάρος των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Ο Ricky Nolasco (4-0) χρεώθηκε τη νίκη διατηρώντας τον ρόλο του στο βουναλάκι για επτά innings.

Με home run του Jason Kipnis οι Κλίβελαντ Ίντιανς κέρδισαν με 4-2 τους Τέξας Ρέιντζερς. Έτσι ο Ubaldo Jimenez (3-2) ξεπέρασε το εμπόδιο του Yu Darvish (4-1).

Το πρώτο του home run με τη νέα του ομάδα σημείωσε ο Albert Pujols και οι Λος Άντζελες Έιντζελς επιβλήθηκαν με 4-3 των Τορόντο Μπλου Τζέις. Πάντως χρειάστηκε… 28 παιχνίδια, αφού υπέγραψε 240 εκατομμύρια δολάρια για δέκα χρόνια.

Στο 11o inning κέρδισαν με 4-3 οι Σικάγο Καμπς τους Λος Άντζελες Ντότζερς. Το παιχνίδι κρίθηκε με walk σε βάρος του David DeJesus, όταν οι Darwin Barney, Wellington Castillo και Jeff Samardzija ήταν ήδη στις βάσεις. Στο ένατο inning οι Καμπς είχαν ισοφαρίσει σε 3-3 σε βάρος του Javy Guerra.

To πρώτο του home run με τη φανέλα των Όκλαντ Αθλέτικς πέτυχε ο Brandon Inge. Επίσης οι Jonny Gomes και Daric Barton είχαν από δύο RBIs στο 9-5 των «αθλητικών» επί των Τάμπα Μπέι Ρέις. Έτσι ο Tommy Milone (4-2) πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε home run από τον B.J. Upton.

Στα 11 strikeouts σταμάτησε ο Mat Latos (2-2) στο 5-0 των Σινσινάτι Ρεντς επί των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Διακρίθηκε και ο Drew Stubbs με ένα home run, ενώ πέτυ

Keywords
Τυχαία Θέματα