Στο δικαστήριο ο Χιλ των Λέικερς

02:52 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο φόργουρντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζόρνταν Χιλ, θα απολογηθεί σε δικαστήριο του Χιούστον για επίθεση σε βάρος πρώην συντρόφου του!

Από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι τον Μάρτιο του 2012 ο Χιλ, ξάδερφος του Τρέβορ Μπούκερ των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, αγωνιζόταν στους Χιούστον Ρόκετς, πριν ανταλλαχθεί στους «λιμνάνθρωπους». Παράλληλα διατηρούσε σχέση με την 28ηχρονη Νταρλίν Λούνα, η οποία τον κατηγόρησε για βίαιη συμπεριφορά τον Μάρτιο και πλέον ο 24χρονος Αμερικανός καλείται να απολογηθεί σχετικά σε δικαστήριο του Χιούστον στην 1η Μαΐου!

Δεν

έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ο ακριβής κίνδυνος, τον οποίο αντιμετωπίζει ο Χιλ. Το δεδομένο είναι πως η δικαστική του κλήση θα δημιουργήσει εμπόδια αναφορικά με την παρουσία του στα επόμενα παιχνίδια των Λέικερς με τους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι κοντράρονται στον πρώτο γύρο των playoffs. Πρόκειται για μία ακόμα απώλεια των εκπροσώπων της «πόλης των αγγέλων», αφού υπάρχει ήδη η τιμωρία του Μέτα Ουόρλντ Πις, ο οποίος έχει ακόμα πέντε αγωνιστικές στη γνωστή του ποινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα