Στο Φανάρι η «κιτρινόμαυρη» αποστολή

Χαρά και συγκίνηση στην αποστολή της ΑΕΚ, κατά την επίσκεψή της στο Πατριαρχείο, λίγο μετά την άφιξή της στην Πόλη για το ματς με τη Γαλατασαράι.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (31/1) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία αύριο αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του CEV Cup.

Πρώτος προορισμός της «κιτρινόμαυρης»

αποστολής λίγο μετά την άφιξή της στην Πόλη ήταν το Πατριαρχείο στο Φανάρι, όπου διοίκηση, παίκτριες και τεχνική ηγεσία έγιναν δεκτοί με χαρά και συγκίνηση από τους ανθρώπους τους Πατριαρχείου.

Ο ηγούμενος, που υποδέχθηκε την «Ένωση» (ο Πατριάρχης απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων), έκανε λόγο για ανανέωση των δεσμών της ομάδας με την ιστορία της. «Χαιρόμαστε πολύ που βρίσκεστε εδώ. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που προέρχεται από την Κωνσταντινούπολη και κάθε επίσκεψη της εδώ έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η παρουσία της ΑΕΚ στην Πόλη δίνει την ευκαιρία να ανανεώνονται οι δεσμοί και να γίνονται πιο δυνατοί», σχολίασε ο ηγούμενος ο οποίος ξενάγησε την ομάδα σε όλα τα μέρη του Πατριαρχείου.

Η «Ένωση» προσέφερε ως δώρο ένα συλλεκτικό λάβαρο του αγώνα ΑΕΚ –Γαλατασαράι καθώς και μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των αθλητριών και του τεχνικού επιτελείου. Τόσο ο πρόεδρος, Κώστας Παπαδημητρίου όσο και ο γενικός γραμματέας, Βασίλης Τόγελος, ευχαρίστησαν θερμά για την υποδοχή και τόνισαν από την μεριά τους την μεγάλη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η επιστροφή της στην Κωνσταντινούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα