Στο κόλπο και πάλι η Σίτι

Τη νίκη με 4-0 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ πήρε η Μάντσεστερ Σίτι που μείωσε στους πέντε βαθμούς από την κορυφή, μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ με 1-0 απέναντι στη Γουίγκαν.

Νέο ενδιαφέρον παίρνει το αγγλικό πρωτάθλημα και πάλι μετά το τέλος της 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε 1-0 από τη Γουίγκαν στο «JJΒ», με τέρμα του Μαλόνεϊ στο 50’. Έτσι, την ίδια ώρα , η Σίτι επικρατούσε 4-0 της Γουέστ Μπρομ και μείωσε την απόστασή της από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Ο Αγκουέρο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής,

καθώς με δύο δικά του τέρματα, έκανε το 2-0 (5’, 54’) και «καθάρισε» για την ομάδα του. Ο Τέβεζ, επέστρεψε στα γκολ στο 61’ κάνοντας το 3-0 για να έρθει ο Σίλβα στο 64’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Άρσεναλ είχε πολύ εύκολο έργο στο «Μολινό» όπου επικράτησε 3-0 της Γουλβς και ξέφυγε ακόμα περισσότερο από την 4η θέση της βαθμολογίας. Οι «κανονιέρηδες» μόλις στο 9’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαν Πέρσι, πήραν το προβάδισμα με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτες. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γουόλκοτ έκανε το 2-0 για να έρθει ο Μπεναγιούν στο 69’ να κάνει το τελικό 3-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα