Στο Παρίσι ως... κατάσκοπος ο Ηλιάδης

19:56 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Για να δει τους αντιπάλους του στο πρώτο Γκραν Σλαμ της χρονιάς και να συμμετάσχει σε προπονητικό καμπ βρίσκεται στο Παρίσι ο Έλληνας τζουντόκα.

Χωρίς ελληνική συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι το πρώτο Γκραν Σλαμ του τζούντο για το 2012. Στη γαλλική πρωτεύουσα θα βρίσκεται ο Ηλίας Ηλιάδης, αλλά για... κατασκοπευτικούς λόγους, προκειμένου να δει τους αντιπάλους

τους, καθώς και για να λάβει μέρος στο προπονητικό καμπ, το οποίο θα διεξαχθεί 6-9 Φεβρουαρίου παρουσία των κορυφαίων τζουντόκα του κόσμου.

Στη Γαλλία δε θα αγωνιστεί ούτε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, μετά την πρόσφατη τροφική δηλητηρίαση, που την ταλαιπώρησε, αφού κρίθηκε σκόπιμο να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο της προσεχούς εβδομάδας (11-12 Φεβρουαρίου) στη Βουδαπέστη.

«Λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε δεν είχε δυνάμεις για να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων που έχει ένα τουρνουά, όπως είναι το Γκραν Σλαμ του Παρισιού. Από την τροφική δηλητηρίαση την οποία υπέστη πριν από λίγες ημέρες και την παραμονή της στο νοσοκομείο για περίπου δύο ώρες, όπου της τοποθετήθηκε προληπτικά ορός λόγω αφυδάτωσης, έχασε κάποια κιλά και αυτός ήταν ο λόγος που προληπτικά δεν την δηλώσαμε για το τουρνουά. Όμως θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο της επόμενης εβδομάδας, με στόχο να προσθέσει βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου», είπε ο προπονητής της Μπουκουβάλα, Γιώργος Μπουντάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα