Στο περιθώριο ο Felix Hernandez των Όκλαντ Αθλέτικς

03:43 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση ο Felix Hernandez των Όκλαντ Αθλέτικς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Δεν θα ξεκινήσει, όπως είχε προγραμματιστεί, ο Hernandez κόντρα στους Τέξας Ρέινζερς. Άλλωστε πονά ακόμα στη μέση, κάτι που επηρεάζει καταλυτικά τις ρίψεις του pitcher. Τη θέση του θα πάρει ο Travis Blackley.

Πρόβλημα στους Καμπς

Το νέο κρίσιμο λάθος του shortstop, Starlin

Castro, προκάλεσε υποτιμητικά σχόλια του προπονητή του, Dale Sveum. Ο τελευταίος ισχυρίστηκε πως δεν θα ανεχτεί άλλο αδικαιολόγητο λάθος του παίκτη των Σικάγο Καμπς, καθώς προτίθεται να τον αφαιρέσει από το βασικό σχήμα του συλλόγου της «πόλης των ανέμων».

Μετέωρος ο Roy Halladay

Αν και ήθελε δεύτερη ιατρική γνώμη, ο Roy Halladay δεν την έχει αποσπάσει ακόμα. Για την ώρα, ο pitcher των Φιλαδέλφεια Φίλις παραμένει εκτός, ενώ αναφέρεται πως θα απαιτηθεί αποθεραπεία δύο μηνών. Από την πλευρά του, τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός ο Chase Utley, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Πρόκειται για δύο σημαντικότατα προβλήματα των εκπροσώπων της Φιλαδέλφειας. Αντίθετα, ο Vance Worley νιώθει καλύτερα και ο 24χρονος pitcher ενδέχεται να επιστρέψει στα γήπεδα, την επόμενη εβδομάδα.

Ενεργοποίηση του Desmond Jennings

Ο 25χρονος outfielder των Τάμπα Μπέι Ρέις, Desmond Jennings, ξεπέρασε τραυματισμό στο αριστερό γόνατο και προστέθηκε στην πρώτη ομάδα. Ταυτόχρονα υποβιβάστηκε ο outfielder, Rich Thompson, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στο ρόστερ.

Καλύτερα ο Santiago Casilla

Δεν αποδεικνύεται σοβαρός ο τραυματισμός του Santiago Casilla στο πόδι. Έτσι ο closer pitcher των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς απέφυγε τον σχετικό 15ήμερο κατάλογο.

Προηγούνται οι Josh Hamilton και Matt Kemp

Δημοσιεύτηκαν τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το φετινό All Star Game. Για την ώρα έχουν ξεχωρίσει οι Josh Hamilton των Τέξας Ρέιντζερς και Matt Kemp των Λος Άντζελες Ντότζερς, αλλά η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου. Ανακοινώθηκε επίσης, πως ο Robinson Cano των Νιου Γιορκ Γιάνκις και ο Kemp θα είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων του Home Run Derby.

Στην πρώτη ομάδα ο Sean Doolittle

Οι Όκλαντ Αθλέτικς τον μετέτρεψαν σε pitcher και για πρώτη φορά προώθησαν τον Sean Doolittle στο βασικό τους ρόστερ. Ο κάποτε υποσχόμενος first baseman αντικατέστησε τον τραυματισμένο Jordan Noberto και ενδέχεται να ντεμπουτάρει άμεσα σαν reliever.

Τελικό βήμα για Stephen Drew

Έτοιμος να επιστρέψει είναι ο shortstop των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Stephen Drew. Θυμίζουμε πως είναι εκτός δράσης για 11 μήνες, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Για την ώρα, πάντως, θα αγωνιστεί σε θυγατρικό επίπεδο.

Ήθελαν τον Zunino οι Μάρινερς

Είχαν «σταμπάρει» τον 21χρονο catcher, Mike Zunino, οι Σιάτλ Μάρινερς. Τελικά τον επέλεξαν στην τρίτη θέση του φετινού ντραφτ, η οποία ήταν η μοναδική τους επιλογή, την πρώτη ημέρα.

Υποβιβάστηκε ο Daniel Bard

Στη δεύτερη ομάδα των Μπόστον Ρεντ Σοξ θα συνεχίσει ο pitcher, Daniel Bard

Keywords
Τυχαία Θέματα