Στο Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ οδηγήθηκε σε λύση διοίκησης Πρωτοδικείου, καθώς δεν προέκυψε, όπως αναμενόταν, κανένα ενδιαφέρον στη ΓΣ των μετόχων που έγινε στο ΒΑΚ.

{textlink02}

Ο Νίκος Μαχλάς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Ξημέρης ανέλυσαν τα οικονομικά δεδομένα και μαζί με τα μέκη της απερχόμενης διοίκησης πρότειναν λύσεις για να βγει ο ΟΦΗ από το αδιέξοδο. Ενδιαφέρον δεν προέκυψε από

κανέναν και μοιραία η ομάδα του Ηρακλείου οδηγήθηκε στη λύση του Πρωτοδικείου, το οποίο τη Δευτέρα (02/01) θα ορίσει προσωρινή διοίκηση.

«Να δούμε τώρα ποιοι θα βγουν μπροστά να βάλουν το κεφάλι τους», ανέφερε με νόημα ο Μαχλάς...

Θυμηθείτε την εξέλιξη της ΓΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως την κάλυψε LIVE το Onsports:

Τα θέματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη προς συζήτηση για την γενική συνέλευση:

-Υποβολή εκθέσεων και του προσαρτήματος του Δ.Σ. και των ελεγκτών για τον ισολογισμό για την χρήση 1/7/2010 – 30/6/2011.

-Έγκριση οικονομικών καταστάσεων ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης 1/7/2010 – 30/6/2011.

-Απαλλαγή του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο.

-Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2011-2012.

-Εφαρμογή άρθρου 48 το νόμου 2190/20.

-Καθορισμός αριθμού μελών Δ.Σ. και εκλογή νέου Δ.Σ.

-Διάφορες ανακοινώσεις.

Μαχλάς: «1,5 εκατ. άμεσα και σωτηρία»

Ελάχιστος ο κόσμος στο ΒΑΚ. Πήρε τον λόγο αρχικά ο Νίκος Μαχλάς και δήλωσε: «Είμαστε εδώ για τη ΓΣ και το συμβούλιο έχει παραιτηθεί όπως είχαμε πει. Αρκετά πράγματα τα έχουμε πει και τις απόψεις μας τις γνωρίζετε. Θα είμαι σύντομος, καθώς τα λόγια είναι πλέον περιττά. Όσοι είμαστε εδώ βρισκόμαστε για να δούμε το μέλλον της ομάδας μας. Ο αγώνας από όλους μας είναι μεγάλος, παρά του ότι κάποιοι λένε ότι έχουμε την ομάδα όμηρο και είναι κάτι που λέω με πίκρα.

Για να είναι η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και να έχει 19 βαθμούς, χρειάστηκε μεγάλος αγώνας. Ξεκινήσαμε με σχεδόν μηδαμινά έσοδα και με πάρα πολλά προβλήματα, κάνοντας όλοι μας μεγάλη προσπάθεια.

Ήμασταν μια διοίκηση που είχαμε πει οτι θα τρέξουμε την ομάδα, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μην μείνει πίσω, καθώς τα play off μας είχαν κρατήσει πίσω. Την οικονομική κατάσταση την έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια απο όλους μας. Τα χρέη της ομάδας είναι κοντά στα 9 εκ. με τα καθαρά να είναι γύρω στα 6.

Και εμείς χρεώσαμε την ομάδα γιατί θέλαμε να βγει με κάθε κόστος και ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά, όμως τα 6,3 που είναι τα χρέη είναι ένα ποσό που μπορεί να καλυφθεί σε 2-3 χρόνια. Να βρεθεί τώρα 1,5 εκ. ώστε να αντεπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της. Η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία θα την βοηθήσει στην εξυγίανση της. Το κυριότερο απο τα θέματά μας είναι οι εκλογές για να προλάβουμε αν υπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν την ομάδα, να την πάνε καλύτερα. Εύχομαι να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους, καθώς δεν μπορώ να είμαι πλέον στην ΠΑΕ. Κάναμε ό,τι μπορούσ

Keywords
Τυχαία Θέματα