Στο ρελαντί η Ζάκυνθος 1-0 τα Χανιά

Ο αγώνας ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τα Χανιά μπορεί να άργησε να ξεκινήσει για περίπου είκοσι λεπτά, μέχρι να συγκεντρωθούν 2.600 ευρώ για την αμοιβή των διαιτητών (!), αλλά στο τέλος οι φίλοι των γηπεδούχων αποζημιώθηκαν γι’ αυτή την καθυστέρηση.

Οι νησιώτες πήραν τη νίκη από τους κρητικούς με σκορ 1-0 και βελτίωσαν τη βαθμολογική τους συγκομιδή, φτάνοντας τους 15 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι, έχασαν πολύτιμο έδαφος, αφού έμειναν στους 8 βαθμούς και πλέον η προσπάθειά τους για την

παραμονή τους στην Football League 2, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα, στον οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του, χωρίς όμως να εντυπωσιάσουν, πέτυχε ο Ηλίας Τσιριγώτης στο 23΄, με ατομική ενέργεια.

Οι Χανιώτες, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ, με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, αλλά στο 31΄ και στο 45΄,οι Νούνο Μορέιρα και Μπρατσιάνι έστειλαν την μπάλα από καλή θέση ελάχιστα άουτ, ενώ στο 49΄ο Γεωργίου απέκρουσε σωτήρια, σουτ του Φάμπιο Μορέιρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρούσσος από τον σύνδεσμο της Πρέβεζας, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιριγώτη, Φάμπιο Μορέιρα, Μπακάκη, Κόντι και Γεωργίου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ζόραν Γέφτοβιτς): Γεωργίου, Πέττας, Χαρτσιάς (90' Χαρτσιάς), Στρατομήτρος, Σαμαράς, Λιβέρης, Κωστάκης (60' Βυθούλκας), Τσιριγώτης, Κόντι, Διαμαντόπουλος, Κυπαρίσσης (76' Μπάστας).

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Τάντσης, Σεληνιωτάκης, Καμπλιώνης (86' Τζανάκης), Πλουσής (58' Ανωγειανάκης), Νούνο (81' Παπαδάκης), Φάμπιο, Μπρατσιάνι.

Θυμηθείτε την αναμέτρηση.

{coveritlive}72df10e5fb{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα