Στο «τιμόνι» των Μπακανίερς ο Schiano

Τον Greg Schiano προσέλαβαν οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς στην θέση του προπονητή και με τον 45χρονο κόουτς φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις καλές σεζόν.

Ο Raheem Morris απολύθηκε από τους «μπακς» πριν από τρεις εβδομάδες, αφού ολοκληρώθηκε μία σεζόν με ρεκόρ 4-12 για την ομάδα της Τάμπα. Ακόμα, οι Μπακανίερς είχαν την χειρότερη άμυνα της regular season σύμφωνα με την στατιστική, αφού δέχθηκαν τους περισσότερους πόντους.

Πλέον υπάρχει ένας προπονητής με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Άλλωστε ο Schiano είχε αναλάβει σχετικούς ρόλους σε Σικάγο Μπέαρς και Μαϊάμι Ντόλφινς, αλλά η παρουσία του σαν πρώτος κόουτς στους Μπακανίερς θα είναι «παρθενική» σε επίπεδο NFL.

Οι πρώην τεχνικοί σε ομάδες NFL, Mike Sherman, Brad Chldress και Marty Schottenheimer, ο επιθετικός συντονιστής των Καρολάινα Πάνθερς, Rob Chdzinski, ο αμυντικός συντονιστής των Τενεσί Τάιτανς, Jerry Gray, o αμυντικός συντονιστής των Σινσινάτι Μπένγκαλς, Mike Zimmer, o προπονητής quarterback των Γκριν Μπέι Πάκερς, Tom Clements και ο Joe Philbin που κατέληξε στους Μαϊάμι Ντόλφινς εξετάστηκαν επίσης από την διοίκηση, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Schiano. Μαζί του, η ομάδα της Τάμπα φιλοδοξεί να πλησιάσει, τουλάχιστον, την επιτυχία της κατάκτησης του Super Bowl το 2002.

Keywords
Τυχαία Θέματα