Στο... τσακ οι Κανάκς

01:41 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ισοφάρισαν σε 2-2 στο τέλος και οι Βανκούβερ Κανάκς επιβλήθηκαν των Κολοράντο Άβαλανς στα πέναλτι προσθέτοντας δύο σημαντικούς βαθμούς στην συγκομιδή τους.

Μόλις 34.1 δευτερόλεπτα πριν την λήξη, ο Kevin Bieksa ισοφάρισε σε 2-2 και ο Mason Raymond έστειλε το puck στα δίχτυα στην μοναδική εύστοχη εκτέλεση της διαδικασίας των πέναλτι. Το δισκίο πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του Jean-Sebastien Giguere και οι Άβαλανς ηττήθηκαν στα πέναλτι ύστερα από δέκα διαδοχικές νίκες τους στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή.

Ο Ryan

Kesler είχε ανοίξει το σκορ για τους πρωτοπόρους της Northwest στην πρώτη περίοδο. Πάντως, στο 2-2, οι φιναλίστ του περυσινού πρωταθλήματος είχαν ήδη αποσύρει τον τερματοφύλακα τους, Roberto Luongo, για να πιέσουν, ενώ ο T.J. Galiardi έχασε μοναδική ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς πριν το γκολ του Bieksa.

Στο μεταξύ, οι David Jones και Jay McClement είχαν βάλει τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 2-1. Εν τέλει πήραν μόλις έναν βαθμό και προωθήθηκαν στους 55, ενώ οι Κανάκς συμπλήρωσαν 69.

{youtube}GM8Z93_YSwY{/youtube}

{youtube}rE5qfLrW7pM{/youtube}

{youtube}rIpQkAOb-1M{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα