Στο Ζηρίνειο για αύξηση του σερί ο Ολυμπιακός

17:38 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την 8η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα κόντρα στην Κηφισιά.

Το σερί των επτά συνεχόμενων νικών θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Τρίτη (3/1, 19.00, Novasports) την Κηφισιά για την 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» δικαιούνται να υπερηφανεύονται για τα τελευταία τους αποτελέσματα, αφού μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου μετρούν τέσσερις νίκες χωρίς μάλιστα απώλεια σετ.

«Δεν

με απασχολούν τα σερί, αλλά αυτό που θέλω είναι να δω την ομάδα μου να μπαίνει στο γήπεδο για τη νίκη και να παίζει καλό βόλεϊ», τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης, αναφερόμενος στο ματς του Ζηρίνειου: «Η Κηφισιά όπως έδειξε και το ματς με τον Ηρακλή, αλλά και σε κάποια άλλα παιχνίδια είναι μια ομάδα που αν βρεθεί σε καλή μέρα τότε με την αγωνιστικότητα της μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουν κάνει και κάποια άσχημα παιχνίδια, αλλά ειδικά στην έδρα τους είναι πολύ επικίνδυνοι».

Η Κηφισιά θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ενώ οι Ντε Ρόκο, Εστράδα θα ενισχύσουν τους γηπεδούχους παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα που έχει, αλλά είναι επίσης και μια ομάδα η οποία δεν έχει αδυναμίες», παρατήρησε αρχικά ο Κώστας Αρσενιάδης με τον τεχνικό του ΑΟΚ να συνεχίζει: «Για μας είναι μια ακόμη πρόκληση, ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κι ότι πάρουμε θα είναι θετικό. Η Κηφισιά δεν μπαίνει ποτέ στο γήπεδο για να χάσει, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα