Στοχεύει στην πρόκριση η Εθνική

Η ελληνική ομάδα πόλο των ανδρών θα αντιμετωπίσει αύριο (20/3) στις 8 μ.μ. τη Ρουμανία, στο τελευταίο παιχνίδι του World League, με στόχο τη νίκη με περισσότερα από τρία γκολ.

Η πρόκριση στην τελική φάση του World League, μπορεί να μην αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο για την Εθνική ομάδα

πόλο των ανδρών, ωστόσο σίγουρα θα βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά και τον στόχο της πρόκρισης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι διεθνείς μας, αύριο στις 8 μ.μ. θα υποδεχτούν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά τη Ρουμανία στο τελευταίο ματς των Ομίλων του World League, με στόχο τη νίκη με περισσότερα από τρία γκολ, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο Αλμάτι του Καζακστάν το διάστημα 12-17 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τη νίκη, η εθνική ομάδα χρειάζεται και τη διαφορά τερμάτων στον αγώνα με τη Ρουμανία, καθώς είναι πολύ πιθανό, εφόσον η Ισπανία επιβληθεί της Τουρκίας στον άλλο αγώνα του ομίλου, να υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, τα αποτελέσματα στους αγώνες μεταξύ αυτών των ομάδων έχουν ως εξής: Ρουμανία-Ισπανία 9-8, Ισπανία-Ελλάδα 8-7, Ελλάδα-Ισπανία 9-7, Ισπανία-Ρουμανία 11-7, Ρουμανία-Ελλάδα 8-6.

Η ειδική βαθμολογία των τριών ομάδων μέχρι στιγμής είναι η ακόλουθη:

1. Ισπανία 34-32 6 (+2)
2. Ρουμανία 24-25 6 (-1)
3. Ελλάδα 22-23 3 (-1)

Η εθνική Ρουμανίας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και προπονήθηκε το μεσημέρι (12:30) στο κολυμβητήριο του Πειραιά, κάτι που θα κάνει τόσο απόψε (20:30), όσο και αύριο (12.30). Από την πλευρά της, η ελληνική ομάδα προπονήθηκε το πρωί (11:30) στον Πειραιά, ενώ θα γυμναστεί απόψε και αύριο (11:30).

Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν ο Κροάτης Ντράγκαν Σταμπαλίγια και ο Ρώσος Βλαντιμίρ Γκέρζανις.

Keywords
Τυχαία Θέματα