Στόχος η νίκη στο Περιστέρι για Αστέρα

Αποφασιστικό βήμα για την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει από τον πρώτο ημιτελικό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Σάκης Τσιώλης έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα απέναντι στον Ατρόμητο, προκειμένου ο Αστέρας να διεκδικήσει τη νίκη. Ο Μπαντής έχει αναλάβει χρέη βασικού τερματοφύλακα, ανταποκρινόμενος πολύ καλά ως τώρα,

ενώ ο Τσαμπούρης θα παίξει δεξιός μπακ και ο Πιπίνης θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο κέντρο της άμυνας ο Πουλίδο θα είναι ο παρτενέρ του Μπαρτολίνι, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Καθαρόαιμο αμυντικό χαφ θα παραμείνει ο Χουανίτο, ενώ μπροστά του θα παίξουν αριστερά ο Ράγιος, δεξιά ο φορμαρισμένος Ναβάρο, ως κεντρικός χαφ, που θα βοηθά ανασταλτικά θα αγωνιστεί ο Ουσέρο, ενώ πίσω από τον Περόνε, θα παίξει ο Ροτζέριο, ο οποίος έχει πολλαπλό ρόλο μέσα στο γήπεδο.

Δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ακόμη και βασικός ο Μπρέσκα, ο οποίος φάνηκε απέναντι στην ΑΕΚ πως βρίσκει τον καλό του εαυτό, ενώ υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην αποστολή του Αστέρα που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κληθούν να βοηθήσουν. Το σίγουρο είναι πως όλοι οι παίκτες δείχνουν πρωτοφανή… διάθεση να αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι και ο Τσιώλης μπορεί να υπολογίζει - τουλάχιστον - στο πάθος τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα