Στον… αέρα το ντέρμπι της Κανήθου!

23:21 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Αγώνα δρόμου έδωσαν οι άνθρωποι της Χαλκίδας, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το αυριανό (08/01) ντέρμπι κορυφής με την Ένωση Ιλίου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (07/01) τελευταίας προπόνησης του συγκροτήματος του Λευτέρη Καλογήρου έσπασε το ταμπλό στη μία μπασκέτα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα με την αντικατάστασή του. Αρχικά οι διοικούντες τη Χαλκίδα ζήτησαν από την ΕΟΚ την αναβολή του αγώνα, αλλά η ομοσπονδία τους ενημέρωσε πως κάτι

τέτοιο δεν είναι δυνατό. Τους πρότεινε, μάλιστα, η αναμέτρηση να φιλοξενηθεί στο κλειστό της Πειραϊκής Πατραϊκής.

Το παραπάνω βέβαια δεν άρεσε καθόλου στους γηπεδούχους, που ξεκίνησαν άμεσα τις διαδικασίες αποκατάστασης της ζημιάς. Με τη βοήθεια του Οργανισμού Άθλησης Χαλκίδας και κυρίως του Φώτη Γκούνη και με τη βοήθεια γερανοφόρου οχήματος μετέφεραν τις δύο μπασκέτες από το ΔΑΚ στο κλειστό της Κανήθου και τις τοποθέτησαν μαζί με τα άλλα ηλεκτρονικά μέσα που απαιτούνται για τη διεξαγωγή ενός αγώνα μπάσκετ.

Έτσι, αύριο (08/01) θα διεξαχθεί κανονικά τόσο το ντέρμπι του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής όσο και ο αγώνας της Α2 Γυναικών, ΑΓΕΧ - Τερψιθέα. Με ανακοίνωσή τους: «Οι άνθρωποι του Γυμναστικού ευχαριστούν θερμά τον Οργανισμό Άθλησης Χαλκίδας και τον κύριο Γκούνη για την άμεση και αποτελεσματική χρονικά αντιμετώπιση αυτού του ξαφνικού προβλήματος, η επίλυση του οποίου θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα μας να αγωνιστεί στη φυσική της έδρα στο μεγάλο αυριανό (08/01) ντέρμπι με το Ίλιον και κυρίως δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στους φιλάθλους μας που ήταν έτοιμοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα