Στον όγδοο γύρο των πέναλτι οι Ντακς

08:36 7/2/2012 - Πηγή: OnSports

Σε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις, οι Άναχαϊμ Ντακς επικράτησαν των Κάλκαρι Φλέιμς στα πέναλτι ύστερα από μεταξύ τους 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Πέρα από το ίδιο το «δίποντο», οι «πάπιες» συμπλήρωσαν 14 συναπτές νίκες σε βάρος των Φλέιμς στο Άναχαϊμ. Αν μη τι άλλο αυτή η επίδοση, η οποία κρατά από το 2004, αποτελεί ευνοϊκή παράδοση, με τον Niklas Hagman να την συνεχίζει στον... όγδοο γύρο των πέναλτι.

Προγενέστερα, οι Cory Perry και Bobby Ryan για τους Ντακς και Olli Jokinen και Blair Jones

για τις «φλόγες», είχαν βρει δίχτυα στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή. Πάντως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το αρχικό 2-0 σε βάρος τους, για να πάρουν έναν βαθμό στο πρώτο τους παιχνίδι σειρά τριών διαδοχικών μακριά από το Κάλγκαρι.

Οι Ryan και Matt Beleskey σκόραραν στην πρώτη περίοδο για τον σύλλογο του Άναχαϊμ, ενώ ο Alex Tanguay μείωσε στο δεύτερο 20λεπτο και ο Jarome Iginla συμπλήρωσε είκοσι γκολ με το 2-2 στο τρίτο. Έτσι οι Φλέιμς βρέθηκαν στους 55 βαθμούς και στην 11η θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL.

Από την άλλη, οι Ντακς συμπλήρωσαν 48. Πλέον απέχουν δέκα βαθμούς από την προνομιούχα οκτάδα του προαναφερόμενου γεωγραφικού γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα