Στον Ταύρο το ΠΑΟ Ρουφ- Πανηλειακός

12:27 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟ Ρουφ με τον Πανηλειακό την προσεχή Κυριακή (8/04) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στο νότιο όμιλο της Football League 2.

Το γήπεδο του Ταύρου αποτελεί την τρίτη διαδοχική έδρα της αθηναϊκής ομάδας μετά από αυτά της Αγίας Παρασκευής και της Προοδευτικής, αφού όπως είναι γνωστό το

γήπεδο του Ρουφ παραμένει κλειστό, διότι γίνονται εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκ των αποτελεσμάτων αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟ Ρουφ «πληρώνει» την έλλειψη της έδρας, μια και δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τα δύο εντός έδρας παιχνίδια, όπου δεν έχει καμία νίκη, παρά μία ισοπαλία με τον ΑΟ Γλυφάδας και μία ήττα από τον Ηλυσιακό.

Είναι αλήθεια, πάντως, ότι στη χθεσινή (3/4) προπόνηση το ποδοσφαιρικό τμήμα παρουσία του γενικού αρχηγού της ομάδας, Παναγιώτη Γεωργακόπουλου, και του τεχνικού τιμ, συζήτησαν για το πως ο ΠΑΟ Ρουφ θα βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο και άπαντες συμφώνησαν να γίνει μία νέα προσπάθεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλέξανδρος Βελέτης επιστρέφει, καθώς εξέτισε, ενώ ο τεχνικός Μίλτος Γκόφας δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω αγωνιστικά προβληματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα