Στον τελικό η Γιουβέντους!

Με τέρμα του Βούσινιτς στην παράταση, η Γιουβέντους παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Μίλαν και προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Ιτάλια.

Μετά τη νίκη της Γιουβέντους με 2-1 στο «Σαν Σίρο» αρκετοί πίστεψαν ότι η ομάδα του Τορίνο έχει «καπαρώσει» μία θέση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ωστόσο, η Μίλαν αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και κατάφερε να επικρατήσει με το ίδιο σκορ των «μπιανκονέρι» στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση.

Ο Ντελ Πιέρο, στο 28’ εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ, δείχνοντας ότι όλα

θα τελείωναν εύκολα για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη όμως, οι «ροσονέρι» μπήκαν δυνατά και αποφασισμένοι να φτάσουν στην ανατροπή. Ο Μεσμπά στο 51’ με εντυπωσιακή κεφαλιά έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, καθώς ισοφάρισε σε 1-1.

Από εκεί και πέρα, η Μίλαν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πέτυχε το τέρμα που έψαχνε στο 81’, όταν ο Μάξι Λόπες έκανε τρομερή ενέργεια και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στοράρι, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση.

Εκεί ένα εντυπωσιακό πεντάλεπτο της ομάδας του Αντόνιο Κόντε, ήταν αρκετό για να κρίνει και το εισιτήριο του τελικού. Ο Βούσινιτς στ 94’ με έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αμέλια, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 που έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό.

Το Onsports σας μετέφέρει LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Γιουβέντους – Μίλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα