Στους ομίλους η Λιμπερτάδ

03:21 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Υπό καταρρακτώδη βροχή, η Λιμπερτάδ της Παραγουάης κέρδισε με 4-1 την Ελ Νασιονάλ του Εκουαδόρ και προκρίθηκε στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων από το πρώτο παιχνίδι ανταποδόθηκε στο πρώτο λεπτό. Ο Πάμπλο Βελάσκεζ τελείωσε εμφατικά την πρώτη ευκαιρία της ομάδας του. Η Ελ Νασιονάλ έχασε σημαντικές ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά και στο 12ο της αναμέτρησης ο Πολ Μίντα ισοφάρισε.

Ωστόσο ο Χοσέ Νούνιεζ διαμόρφωσε το 2-1 στο 29ο λεπτό και στο 34ο λεπτό ο Ροδόλφο Γκαμάρα το 3-1, το οποίο αποτελούσε σκορ πρόκρισης. Στις καθυστερήσεις της

αναμέτρησης ο Λουτσιάνο Κιβέλι «σφράγισε» την πρόκριση της Λιμπερτάδ με το 4-1.

Λιμπερτάδ: Μουνιόζ, Μπόνετ, Σαμούδιο, Μπαρέιρο (26' Ντάβαλος), Μπενέγκας, Κάθερες, Ακουίνο, Κιβέλι, Γκαμάρα (72' Αγιάλα), Νούνιεζ, Βελάσκεζ (82' Καμπαγιέρο).
Ελ Νασιονάλ: Καμπέζας (46' Ζαμπράνο), Φελίπε, Αγιόβι, Αναγκονό, Μαδρίδ, Μπράβο (71' Ζούρα), Μόρα, Καϊσέδο, Μίνδα (46' Γκοβέα), Κεδένιο, Αναγκόνο.

{youtube}WJsjdutlT40{/youtube}

Πλέον η Λιμπερτάδ θα συνεχίσει την πορεία της στον πέμπτο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Σε αυτόν θα κοντραριστεί με την Νασιονάλ της Ουρουγουάης, την Αλιάνζα Λίμα του Περού και την Βάσκο Ντα Γκάμα της Βραζιλίας. Το πρώτο της ματς θα είναι εντός έδρας, στις 9 Φεβρουαρίου, με την Αλιάνζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα