Στράντζαλης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Νάιντο»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Γιώργος Στράντζαλης μίλησε για την ανωτερότητα της ομάδας του και τη δίκαιη νίκη επί του Μέγα Αλεξάνδρου την οποία σύσσωμη η ομάδα την αφιερώνει στον τραυματία Νάιντο.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των «Ροσονέρι» αναφέρθηκε όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι στην καθολική υπεροχή που είχε η ομάδα του απέναντι σε μία καλή και δύσκολη ομάδα, αλλά παράλληλα ήθελε να αφιερώσει τη νίκη αυτή στον «άτυχο» Χρήστο Νάιντο ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με την Λίτεξ Λόβετς και απουσίαζε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου

Στράντζαλη:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την εμφάνιση. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας γνωρίζει καλά την κατηγορία. Οι παίκτες του διαθέτουν δύναμη, πάθος και ποιότητα. Για το λόγο αυτόν, μπορούν να αποσπάσουν βαθμούς από τους αντιπάλους τους. Με εντυπωσίασε ο τρόπος της αμυντικής λειτουργίας τους. Παρόλα αυτά, η υπεροχή της ομάδας μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν καθολική. Αν και δεν καταφέραμε την επίτευξη γρήγορου τέρματος, είχαμε πολύ μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας και ο αντίπαλος μας κυνηγούσε συνέχεια. Επιτύχαμε ένα όμορφο γκολ, το οποίο προήλθε από συνεργασία τριών - τεσσάρων παικτών. Κάποια στιγμή φανήκαμε αδρανείς αλλά δε δεχτήκαμε τέρμα. Όπως είναι γνωστό, ο Νάιντος τραυματίστηκε στο φιλικό, που πραγματοποιήθηκε, με τη βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς. Εκτός των άλλων, λοιπόν, είχαμε ως κίνητρο να αγωνιστούμε και να του αφιερώσουμε τη νίκη της ομάδας. Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό και υπάρχει διάθεση για προπόνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα