Συγχαρητήρια ΑΕΚ σε Καραβίδα

«Ο Γιώργος Καραβίδας συγκίνησε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της για τον αθλητή μεγάλων αποστάσεων η Ερασιτεχνική.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον αθλητή της, Γιώργο Καραβίδα, που είχε αξιοσημείωτη παρουσία στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας, εξέδωσε η ΑΕΚ.

«Συγχαίρουμε τον πρωταθλητή μας στις μεγάλες αποστάσεις Γιώργο Καραβίδα για την συγκλονιστική παρουσία του στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο. Ο Γιώργος Καραβίδας

συγκίνησε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν μπροστά του το τελευταίο διάστημα. Ο αθλητής ξεπέρασε τον εαυτό του τιμώντας την φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος και μας έκανε να νιώσουμε για μια ακόμη φορά υπερήφανοι που ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Καραβίδας αγωνίστηκε απροπόνητος για 15 ημέρες - λόγω τραυματισμού - και με κίνδυνο να υποστεί σοβαρή ζημιά και κατάφερε με πείσμα και πάθος να καταλάβει την 2η θέση και 8η (!!!) στην γενική κατάταξη σε έναν αγώνα 42 χιλιομέτρων, υψηλού συναγωνισμού», καταλήγει η ανακοίνωση.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα