Συγχαρητήρια από Χαλκίδα

Τα εύσημά τους απέδωσαν οι διοικούντες τη Χαλκίδα σε όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησής τους με τον Αετό.

Με ανακοίνωσή τους, αισθάνθηκαν την ανάγκη να πουν ένα μεγάλο μπράβο στους διαιτητές, τους παράγοντες, τους παίκτες και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό του Στρέφη, σε μια αναμέτρηση διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση: «Μετά το μεγάλο ντέρμπι στο κλειστό του Στρέφη, το οποίο βρήκε νικήτρια την ομάδα του Γυμναστικού, καλό θα ήταν, τώρα που τα

πνεύματα ηρέμησαν από την ένταση του αγώνα και τα επεισόδια που «χάλασαν» την όμορφη εικόνα του αγώνα, να πούμε και μερικά πράγματα με την απαραίτητη ψυχραιμία της επόμενης ημέρας. Κατ’ αρχάς να αποδώσουμε τα εύσημα στους δύο διαιτητές της συνάντησης, τους κυρίους Κωνσταντινόπουλο και Πίγκα, οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και λόγω της εμπειρίας τους διαχειρίστηκαν πολύ σωστά την ένταση που δημιουργήθηκε στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν, μετά την απαραίτητη διακοπή, να συνεχίσουν τον αγώνα και να τον τελειώσουν χωρίς κανένα πρόβλημα και το κυριότερο χωρίς κανένα παράπονο και από τις δύο ομάδες. Τελείωσαν ένα δύσκολο ντέρμπι σχεδόν χωρίς κανένα λάθος σφύριγμα!

Επίσης, οι παράγοντες των δύο ομάδων, και κυρίως ο πρόεδρος και οι άνθρωποι του γηπεδούχου Αετού, κατάφεραν, να επιβάλλουν την τάξη και να φροντίσουν ώστε να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στους φιλοξενουμένους παράγοντες και φιλάθλους της Χαλκίδας. Τέλος, ακόμη και οι παίκτες μετά τη μεγάλη ένταση και τα επεισόδια που έγιναν μεταξύ τους, στο δεύτερο δεκάλεπτο, από εκεί και μετά έπαιξαν μόνο μπάσκετ και μάλιστα υψηλού επιπέδου, ξεδιπλώνοντας στον αγωνιστικό χώρο μόνο τα πλούσια αθλητικά τους προσόντα και χαρίζοντας στον κόσμο στο κλειστό του Στρέφη ένα πολύ ωραίο μπασκετικό θέαμα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Φυσικά και οι φίλαθλοι, παρόλο που η κατάσταση πήγε να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια, έδειξαν αυτοσυγκράτηση τελικά και έμειναν όλοι στις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν έναν υπέροχο αγώνα, και μάλιστα στο τέλος χειροκρότησαν αυθόρμητα τους νικητές. Όλα αυτά αξίζει τον κόπο να τα αναφέρουμε όχι για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, αλλά για να τονίσουμε για μία ακόμη φορά ότι, υπάρχουν μερικά παιχνίδια σαν τον αγώνα Αετού - Χαλκίδας που διαφημίζουν το ελληνικό μπάσκετ, άσχετα με την κατηγορία που αγωνίζονται οι ομάδες, και που προκαλούν το ενδιαφέρον των φιλάθλων να τα παρακολουθούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα