Συγκινήθηκε ο Νας από τους οπαδούς των Σανς

«We want Steve» φώναξαν για πολλά λεπτά οι οπαδοί των Φίνιξ Σανς στο αποχαιρετιστήριο αγώνα της ομάδας τους, αλλά ο Στιβ Νας θα μπει στην «αγορά» των free agents.

Άλλωστε ο 38χρονος Καναδός πλέι-μέικερ είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή πριν από αρκετούς μήνες. Πάντως οι εκδηλώσεις... λατρείας των θεατών στο «US Airways Center» τον εξέπληξαν:

«Προφανώς είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή για μένα, γιατί δεν το ζήτησα, ούτε το φαντάστηκα. Αυτή η αντίδραση ήταν αυθεντική. Η σχέση

μου με τους οπαδούς ήταν τέλεια. Αυτή η πόλη θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Νιώθω πολύ τυχερός».

Πάντως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται φέτος. Για την ώρα οι Μαϊάμι Χιτ και οι Λος Άντζελες Λέικερς προβάλουν σαν τα φαβορί για την απόκτησή του, ενώ ο ίδιος ο Νας έχει δηλώσει πως θέλει να παίξει τρία ακόμα χρόνια σε επίπεδο ΝΒΑ.

«Θα ηρεμήσω και θα εξετάσω τις επιλογές μου. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να βιαστώ. Θεωρώ πως το σημαντικότερο είναι να δείξω υπομονή και να αναλύσω τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, ώστε να καταλήξω στο μέλλον μου στα παρκέ. Όλα όσα γράφονται τώρα είναι απλά φημολογίες» δήλωσε σχετικά ο 2-φορές MVP.

Keywords
Τυχαία Θέματα