Συμφωνία για πώληση των Ντότζερς

Μία καλύτερη ημέρα ίσως… ξημερώσει για τους ταλαιπωρημένους Λος Άντζελες Ντότζερς, αφού επήλθε συμφωνία για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

Τα τελευταία επτά χρόνια, οι Ντότζερς «φλερτάρουν» με καταστάσεις πτώχευσης και διάλυσης. Η ιστορική ομάδα έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα σε αυτό το διάστημα, τα οποία δεν περιορίζονται σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού η ίδια η MLB υποχρεώθηκε να αναλάβει την οικονομική της διαχείριση.

Πλέον, με κοινή τους ανακοίνωση, ο

ιδιοκτήτης Frank McCourt και η λίγκα αποκάλυψαν ότι έφθασαν σε συμφωνία πώλησης των Ντότζερς. Αυτή περιλαμβάνει το Dodgers Stadium και όλα τα εμπορικά κέντρα γύρω από το γήπεδο.

Στο τέλος του μήνα, οι δύο πλευρές θα ήταν αντιμέτωπες σε ειδικό δικαστήριο, αλλά φαίνεται πως το χειρότερο δυνατό σενάριο θα αποφευχθεί. Φαίνεται πως ο McCourt παραδέχθηκε, έστω και αργά, την «ήττα» του και έριξε τις απαιτήσεις του, ώστε να σωθούν οι Ντότζερς. Στο εξής, η ομάδα μπορεί να πορευθεί αποκλειστικά προς το καλύτερο.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα