Συνάντηση Δαλούκα με οπαδούς

Συνάντηση των οπαδών της Νίκης Βόλου με τον Γιώργο Δαλούκα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (29/12) στις 20.00 στην αίθουσα του «Μεταξουργείου».

Μέσω ανακοίνωσης, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει κάνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, προκειμένου να δώσουν το «παρών» και να συζητήσουν για το θέμα της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος:

«Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κ. Γιώργος Δαλούκας καλεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα του “ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ” στις

20:00 τους φιλάθλους της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, οργανωμένους και μη, να δώσουν το μαζικό παρών τους.

Όσοι ονειρεύονται τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ πρωταγωνίστρια, πρωτοπόρα και εξυγιασμένη, οφείλουν να βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα του “ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΊΟΥ”.

Εκεί ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ, θα προβεί σε σοβαρές ανακοινώσεις και θα αναφερθεί σε γεγονότα που έχουν να κάνουν με τα διοικητικά της “κυανόλευκης” εταιρίας».

Να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία για την αγορά των μετοχών της Νίκης από τον Γιώργο Δαλούκα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr αυτό που προβληματίζει τον εκτελεστικό διευθυντή είναι οι μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις, με προσφυγές ποδοσφαιριστών, ΙΚΑ και Εφορία. Αν και ο Δαλούκας έχει πει το «ναι» στην αγορά των μετοχών της ΠΑΕ, είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός, μια και έχει επισημάνει ότι δεν δύναται να αναλάβει τις υποχρεώσεις παλαιότερων διοικήσεων. Απεναντίας, είναι διατεθειμένος να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις που έχει σήμερα η ΠΑΕ, όπως και τις μελλοντικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα