Συνάντηση Νταμιάο με Μπαρτσελόνα

Ο Λεάντρο Νταμιάο δεν φαίνεται πως θα ακολουθήσει την... μόδα των συμπατριωτών του, αφού εκπρόσωπος του αποκάλυψε συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ το περασμένο καλοκαίρι στην Ιντερνασιονάλ, αλλά η μεταγραφή του 22χρονου διεθνή Βραζιλιάνου δεν ολοκληρώθηκε. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα συνεχίζει τις προσπάθειες απόκτησης του Νταμιάο, αφού ο πρόεδρος, Σάντρο Ροσέλ, συναντήθηκε με τον Βινίσιους Πράτες, μάνατζερ του ανερχόμενου άσου.

Μάλιστα,

ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή χαρακτήρισε την συνάντηση θετική. Δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα αυτό το ραντεβού σχετίζεται με ενδεχόμενη μεταγραφή του Λεάντρο Νταμιάο στην Μπαρτσελόνα. Πολλές ακόμα ομάδες έχουν δείξει αντίστοιχο ενδιαφέρον, αλλά φαίνεται πως οι Ισπανοί έχουν προβάδισμα.

Πάντως, η ίδια η Ιντερνασιονάλ προσπαθεί ακόμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Νταμιάο. Άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν αρκετά παραδείγματα κορυφαίων Βραζιλιάνων, οι οποίοι έδειξαν πως θέλουν να παραμείνουν στο εγχώριο τους πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα