Συνεχίζει χωρίς απώλειες η Σίτι

19:11 3/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την 14η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο «Έτιχαντ Στάντιουμ» πήρε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία επικράτησε 2-0 της Μπόλτον. Νέα ήττα για Τσέλσι, 1-0 από Γουέστ Μπρομ.

Την καλύτερη έδρα της Ευρώπης έχει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν έχει καμία απώλεια στο γήπεδό της. Σε 14 παιχνίδια που έχει δώσει στο «Έτιχαντ Στάντιουμ» μέχρι στιγμής έχει ισάριθμες νίκες. Τελευταία της νίκη, αυτή απέναντι στην Μπόλτον με 2-0.

Έτσι οι «πολίτες» παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος και περιμένουν

«γκέλα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τότεναμ. Ο Στέινσον με αυτογκόλ στο 23’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Μπαλοτέλι στο 69’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Νέο κακό αποτέλεσμα για την Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε 1-0 στο «Χόθορνς» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ. Μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημείωσε ο ΜακΚάλεϊ στο 82΄δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ξέφυγε η Στόουκ, η οποία επικράτησε 1-0 της Νόριτς στο «Μπριτάνια». Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημείωσε ο Εθέρινγκτον στο 73’.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν ΚΠΡ και Έβερτον. Οι φιλοξενούμενοι, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού προηγήθηκαν με τέρμα του Ντρέντε στο 31’. Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Ζαμορά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έχασε η Μπλάκμπερν, η οποία παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην Άστον Βίλα. Ο Νζόγκμπια στο 24’ άνοιξε το σκορ για τους «χωριάτες», με τον Νταν στο 85’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σίγκουρντσον, η Σουόνσι πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στη Γουίγκαν. Ο Ισλανδός επιθετικός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 54’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα