«Συνεχίζονται οι προσπάθειες αλλά ταμείο στο τέλος!

18:02 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Το Nescafe Frappe Students Cup είναι η 1η σεζόν που διεξάγεται αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι μία διοργάνωση που θα πρωταγωνιστήσει στο χώρο του 8x8 στην Ελλάδα! Ήδη τα νούμερα αυτό δείχνουν και φυσικά ο πιο νεανικός και απολαυστικός καφές, ο Nescafe frappe είναι ένα τέτοιο όνομα που με το ειδικό βάρος του εγγυάται την εν λόγω επιτυχία!

Αυτή η διοργάνωση είναι κάτι περισσότερο από ένα αθλητικό event. Πρόκειται για ένα event που ταράζει τα νερά και που φέρνει κάτι «νέο» στο συγκεκριμένο χώρο που θα υπάρχει και θα συζητιέται για πολλά χρόνια. Εν πάσει περιπτώσει, στα αγωνιστικά τώρα, οι προσπάθειες των ομάδων συνεχίζονται αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε με βεβαιότητα.

Στον Α όμιλο της Αθήνας εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Παναλκοολικού που πέρασε σαν σίφουνας από τους Αριστόγατους, ενώ επίσης στον ΣΤ΄ όμιλο οι Ξέμπαρκοι διπλασίασαν τις νίκες τους, αυτή τη φορά απέναντι στους Black Devils! Στον ΙΓ΄ όμιλο οι Βίκινγκς συνέχισαν το ...καταστροφικό τους έργο, αυτή τη φορά απέναντι στην Dynamo Module φτάνοντας τα 30 γκολ σε δύο αγώνες...

Η Μύκονος FC μπήκε με το δεξί επικρατώντας της Ο.Χ.Ι.Α.Σ με σκορ 9-3 αλλά σαφέστατα πρέπει να τονιστεί πως η τελευταία παρουσίασε σαφώς καλύτερη εικόνα από την πρώτη αγωνιστική και δείχνει ότι θα πολεμήσει μέχρι τέλους για ό,τι καλύτερο μπορεί. Ο Μπάμπης ο Φλου(φλης) επίσης διπλασίασε τις νίκες του και έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αυτή τη φορά απέναντι στους Ηλεκτρονικ-άριους στον ΙΔ΄ όμιλο παρομοίως και οι Κουφοί αετοί που έκαναν το 2 στα 2 απέναντι στην μάχημη Atlantis, με τον αρχηγό της πρώτης να απαντάει στο ερώτημα «γιατί να είναι κουφοί οι αετοί» με τρόπο αφοπλιστικό:

«Στην ομάδα είμαστε 11 παιδιά, εκ των οποίων 6 ΑΕΚτζήδες, 3 ΠΑΟΚτζήδες και 2 που δεν ασχολούνται και πολλοί και έτσι αποφασίσαμε πως όλοι είμαστε αετοί αλλά παράλληλα κουφοί για να μην ακούμε αυτά που γίνονται στις ομάδες μας...!».

Ωστόσο, παρά την συνέχεια των αγώνων, ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Έτσι, μέσα στις επόμενες 1-2 βδομάδες μπορούν ακόμα οι ενδιαφερόμενες ομάδες να δηλώνουν συμμετοχή καθώς θα δημιουργηθούν και επιπλέον όμιλοι. Το (κεντρικό) τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 69.8.69.40000, αλλά πολύ πλούσιο είναι και το υλικό που μπορείτε να εντοπίσετε και στο www.studentscup.gr.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πόλεις που συμμετέχουν είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, ο Βόλος, η Λάρισα, η Λαμία, τα Χανιά, η Κομοτηνή, η Κέρκυρα και τα Ιωάννινα και πως οι πρωταθλητές των πόλεων θα φιλοξενηθούν σε μία πόλη τον ερχόμενο Οκτώβριο για την ανάδειξη του Πανελλήνιου Πρωταθλητή Nescafe Frappe Students Cup 8x8.

Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί και ιντερνετικά τις εξελίξεις πέρα από το site της διοργάνωσης και από το onsports».



Keywords
Τυχαία Θέματα