Συνεχίζουν ακάθεκτοι Όλυμπος, Ατρόμητος

Υπόθεση για δύο φαίνεται πως θα είναι το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Λέσβου αφού Ατρόμητος και Όλυμπος συνέχισαν χωρίς απώλειες την τέταρτη αγωνιστική συγκατοικώντας στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Ούτε η μαχητική Θύελλα μπόρεσε να ανακόψει την πορεία του Ολύμπου ο οποίος λύγισε την αντίστασή της με 3-1, την ίδια ώρα που ο Ατρόμητος εντυπωσιάζοντας για μία ακόμα αγωνιστική επικρατούσε της Ανάξου με 3-0. Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Διαγόρας παίρνοντας το ντέρμπι κόντρα στον Βύρωνα με 3-1, ενώ σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις πέτυχε και η Γέρα στην έδρα του Αιγέα (1-0).

Όλυμπος

- Θύελλα 3-1

Με τους συνήθεις ύποπτους Λαλά (2 γκολ) και Σεραφίγγο, η ομάδα της Αγιάσου έκανε το τέσσερα στα τέσσερα κόντρα στη Θύελλα, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες λόγω αποβολών του Κατζανού και Τσιβγούλη. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Τζανετέλλη.

Ατρόμητος - Άναξος 3-0

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ατρόμητο να «καθαρίσει» τον αγώνα της Αγίας Μαρίνας κόντρα στην Άναξο. Ο Ξυλάς άνοιξε το σκορ γα τους γηπεδούχους με όμορφη κεφαλιά, πριν ο νεαρός Αγριμάκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, τι και αν η Άναξος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, ο Νταλικριάδης αποκρούοντας εκτέλεσε πέναλτι έβαλε ταφόπλακα στα όνειρά της για κάτι καλό, με τον Μητσέλλη να διαμορφώνει έτσι το τελικό 3-0 έπειτα από όμορφη ασίστ του Ορφανού.

Αιγέας - Αναγέννηση Γέρας 0-1

Ακόμα ένα παιχνίδι στις καθυστερήσεις έχασε ο Αιγέας στο Πλωμάρι, αφού με γκολ του Κακαγιάννη στο 93΄, η Γέρα ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ήττα από την Προοδευτική (5-3).

Προοδευτική - Δόξα 2-0

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι από την εκτός έδρας νίκη επί της Γέρας, η Προοδευτική έφθασε στο δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, αυτή τη φορά κόντρα στη Δόξα η οποία προέρχονταν από μεγάλη νίκη εις βάρος του Διαγόρα. Ένα γκολ του Κέλπαλη και ένα του Καραμήτρου σε κάθε ημίχρονο διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους.

Διαγόρας - Βύρωνας 3-1

Ο Διαγόρας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του ντέρμπι της αγωνιστικής, επικρατώντας του Βύρωνα με 3-1 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.
Ο Βύρωνας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες σε τετ α τετ του Χωματά, ωστόσο ο Διαγόρας παρά τις απουσίες του ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τον Σοφιάνη, για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους ο Νταλαμπέκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι του Βύρωνα.
Οι ψυχωμένοι φιλοξενούμενοι ωστόσο μπήκαν και πάλι στον αγώνα στην αμέσως επόμενη φάση με τον Ντούμα, πριν ο Πιτσούλης αποβάλει το άγχος των συμπαικτών του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 τη στιγμή που ο Βύρων πίεζε για την ισοφάριση.

Αετός - Αλκιβιάδης 1-0

Δεν κόστισαν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στον Αετό ο οποίος πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρις σε τέρμα του Γ

Keywords
Τυχαία Θέματα