Συντετριμμένοι οι αναβάτες του MotoGP και οι οδηγοί αγώνων

Ο θάνατος του Μάρκο Σιμονσέλι άφησε συντετριμμένους όλους τους αναβάτες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των MotoGP, αλλά και πολλούς οδηγούς της F1 και των Superbikes

Αμέσως μόλις διακόπηκε ο αγώνας οι αναβάτες έτρεξαν στους υπευθύνους των ομάδων τους για να μάθουν νέα. Όταν οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν όλοι έμειναν αποσβολωμένοι γιατί κανείς δεν ήθελε να πιστέψει τι έγινε.

Η ανακοίνωση από την ομάδα Gresini ήταν πολύ λιτή: «Ciao Super

Sic» (Αντίο σούπερ Σίκ). Όπως είναι φυσικό αμέσως κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες όπως αυτή που θέλει τον Βαλεντίνο Ρόσι να σταματά τους αγώνες μετά τον θάνατο του Σιμονσέλι. Όμως τίποτε δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Επίσης τα Twitter πήραν φωτιά. Ο Χόρχε Λορένθο έγραψε: «Δεν περίμενα πως μία ημέρα θα πω ή θα γράψω κάτι τέτοιο γιατί δεν πίστευα πως θα πάθεις κάτι κακό. Αναπαύσου εν ειρήνη Μάρκο. Μας λείπεις πολύ».

«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπητέ Μάρκο. Συγγνώμη για τις κουβέντες που είχαμε ανταλλάξει», έγραψε ο Ντάνι Πεντρόζα.

«Μάρκο καλό ταξίδι, οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο», ανέφερε ο Μάρκο Μελάντρι.

«Ένας μεγάλος αναβάτης και ένα καλό παιδί. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια και στους φίλους του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτήν τη μέρα», δήλωσε ο Καλ Κράτσλοου.

«Μερικές φορές αυτά που συμβαίνουν στη ζωή, δεν μπορούν να εξηγηθούν. Αναπαύσουν εν ειρήνη, Μάρκο ήσουν ένα αστέρι εντός και εκτός πίστας, θα λείψεις σε όλους μας», έγραψε ο Νίκι Χέιντεν.

«Τι άσχημη εβδομάδα, μετά τον Νταν Γουέλντον, τώρα ο Μάρκο Σιμοντσέλι στο Moto GP. Οι σκέψεις μου είναι στην οικογένεια του και στους φίλους του», έγραψε ο Τίμο Γκλοκ.

«Θα μας λείψει ένα ιδιαίτερο ταλέντο», τόνισε ο Μαρκ Γουέμπερ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας: ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα