Τα αποτελέσματα της Δ’ Εθνικής

Ανατροπές και πολλά γκολ περιλάμβανε η αγωνιστική στη Δ’ Εθνική, αν και Ηρακλής και Καβάλα υποχρεώθηκαν σε ήττα.

Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου συνεχίζει απτόητος την πορεία του, καθώς νίκησε 4-0 την ΑΕ Πιερέων, ενώ η Καβάλα έχασε 2-0 από τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη.

Στον 2ο όμιλο, ο Διγενής Λακκώματος

πέρασε νικηφόρα από το Αγιονέρι, καθώς επικράτησε 3-0 του Εθνικού, ενώ ο Εθνικός Σοχού νίκησε 1-0 τον Ηρακλή.

Στον 3ο όμιλο έγιναν μόλις τρία ματς, αλλά έβρεξε γκολ, καθώς σημειώθηκαν 18 (!), με κορυφαίο ματς το Αλεξάνδρεια-Νάουσα 5-3, ενώ η Ακαδημία Πλαταμώνα νίκησε 3-1 τα Γρεβενά Αεράτα κι έπιασε κορυφή.

Στον 4ο όμιλο, ο Αμπελωνιακός επικράτησε 1-0 του Αλμυρού στον Βόλο, ενώ η Ελασσόνα επιβλήθηκε δύσκολα 2-1 του Αγρότη Λιανοκλαδίου.

Στον 5ο όμιλο, ο Εθνικός Φιλιππιάδας νίκησε 1-0 την Ομόνοια Πέτρας, ενώ τα Τρίκαλα έμειναν στο 0-0 με την Πίνδο στην Κόνιτσα.

Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος αγωνίζεται χωρίς αντίπαλο, καθώς νίκησε 1-0 την Αχαϊκή και αποσπάστηκε έξι βαθμούς από τους διώκτες τους.

Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος κόλλησε στο 0-0 με τον Παναργειακό, αλλά παρέμεινε πρώτη, ενώ ο Μανδραϊκός διέλυσε με 8-0 τον Ασπρόπυργο.

Στον 8ο όμιλο, ο Άγιαξ Ταύρου επέστρεψε στην κορυφή, καθώς νίκησε 3-0 την ΑΕ Κως, ενώ ο Φωστήρας έχασε 1-0 από το Αιγάλεω και ο Ελπιδοφόρος είχε ρεπό.

Στον 9ο όμιλο, ο Αιολικός συνέτριψε τον Ολυμπιακό στο Λαύριο με 5-0 και συγκατοικεί στην κορυφή με τον Αχαρναϊκό, ενώ ο Ιωνικός νίκησε 2-1 τον Εθνικό.

Στον 10ο όμιλο, ο Γιούχτας παρέμεινε στον… θρόνο του, καθώς επικράτησε 1-0 των Ασιτών, ενώ ο Ατσαλένιος νίκησε με το ίδιο σκορ τον Ζαρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα