Τα χίλιασε ο Φέντερερ!

Το 1000ό ματς του Ρότζερ Φέντερερ τον έφερε στον 9ο συνεχόμενο ημιτελικό του στο Australiano Open και στον 30ο συνολικά σε Grand Slam!

Ο Ελβετός ρέκορντμαν στην πορεία του για τον 17ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του επικράτησε με 6-4, 6-2, 6-2 του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στα προημιτελικά και περιμένει στην επόμενη φάση εναν από τους δύο... κακούς του δαίμονες. Ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο Τόμας Μπέρντιχ έχουν στερήσει κατα καιρούς διακρίσεις από τον Φέντερερ και αναμετρώνται στους «8» για το ποιος θα τον αντιμετωπίσει

στα ημιτελικά.

Ο Αργεντινός δεν μπορούσε να κοντράρει τον Φέντερερ όπως τον Σεπτέμβριο του 2009 οπότε και του είχε στερήσει το US Open αφού προέρχεται από μακριά περίοδο απουσίας και η επανένταξη στο τοπ 10 προχωρα μεν αλλά έχει δρόμο ακομα για τέτοια ματς. Ετσι, στο 1000ο παιχνίδι του ο Φέντερερ πήρε την 814η νίκη της καριέρας τουκαι είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ωραίο ματς. Είχε πολύ ήλιο στο court αλλά νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά. Λυπάμαι για τον Χουάν Μάρτιν, χαίρομαι για μένα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι». Αν και πρόσθεσε πως θα παρακολουθήσει τον προημιτελικό του Ναδάλ με τον Μπέρντιχ εξήγησε πως: «Δεν υπάρχουν μυστικά αφού έχω παίξει και με τους δύο πολλές φορές στο παρελθόν. Θα τον απολαύσω τον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα