Τα δοκάρια σταμάτησαν την Καλαμαριά

Ελαφρώς πιο άστοχος από ότι έπρεπε ήταν στο εκτός έδρας ματς με τον Βατανιακό ο Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς οι παίκτες του σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια με αποτέλεσμα να φύγουν από την Κατερίνη με έναν αντί για τρεις βαθμούς (0-0).

{textlink02}

Περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Βατανιακού, εκ των οποίων οι 200 του Απόλλωνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν το παρθενικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα της Football League 2.

Τόσο η ομάδα της Κατερίνης, όσο και αυτή της Θεσσαλονίκης ήταν αρκετά επιφυλακτικές, εντούτοις οι φιλοξενούμενοι υπερτέρησαν στις ευκαιρίες, καθώς είχαν τρεις αρκετά σημαντικές, έναντι μόλις μίας του Βατανιακού.

Μόλις στο 6’, ο Δερμιτζόγλου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πήρε ύψος, ωστόσο ο Σακελλαρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά και η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ αφού πρώτα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι. Στο 38’ η προσπάθεια του Μωυσιάδη από πλευράς Απόλλωνα είχε ίδια κατάληξη. Η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι και ο Βατανιακός πήγε στα αποδυτήρια κρατώντας το 0-0, παρότι η εικόνα του δεν ήταν καλή.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό και οι δύο ομάδες κοιτούσαν περισσότερο το πώς να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Αμφότερες, ωστόσο, είχαν από μία πολύ καλή στιγμή. Ο μεν Βατανιακός έχασε την καλύτερή του ευκαιρία στο ματς στο 78’, όταν έπειτα από γλυκιά σέντρα του Σκέντου, ο Μιχαηλίδης αστόχησε αν και πλάσαρε σε κενό τέρμα. Τρία λεπτά αργότερα, η Καλαμαριά είχε το τρίτο και τελευταίο της δοκάρι. Από βολέ του Καρατζιοβαλή, η μπάλα έσκασε λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Ο Σακελλαρίου βγήκε από την εστία του και πρόλαβε να διώξει προ του Πλατάκη, ωστόσο η μπάλα έφτασε στον Λιόνη που πλάσαρε από μακρινή απόσταση, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς είδε το οριζόντιο δοκάρι να σώζει και πάλι την ομάδα της Κατερίνης. Το τελικό 0-0 άφησε σίγουρα ανικανοποίητο τον Απόλλωνα που εφ εξής θα πρέπει να πλασάρουν λίγα εκατοστά… χαμηλότερα!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τερετίδης από την Καβάλα.

Οι συνθέσεις:

Βατανιάκος (Τάσος Ιωαννίδης): Σακελλαρίδης, Ραπτόπουλος, Δερμίσης, Τασίδης, Χατζησαϊας, Σκέντος, Μποταΐτης, Ποτουρίδης (77' Καρτσαμπάς), Μιχαηλίδης, Ντούλας (65' Σαββίδης), Μίγκος (50' Ανδρονικίδης).

Απόλλων Καλαμαριάς (Τζο Παλατσίδης): Καρατζιοβαλής, Σακκάς, Νάιντος, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης (46' Σάλιβαν), Παντελιάδης, Μπιτέλης (66’ Λιόνης), Πλατάκης, Δερμιτζόγλου, Ευθυμιάδης, Μωυσιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα