Τα ΔΩΡΑ του Nescafe Frappe Students Cup! Τελειώνουν οι εγγραφές...

Μία νέα μεγάλη ποδοσφαιρική παρέα είναι πλέον πραγματικότητα και δεν είναι άλλη από αυτή του Nescafe Frappe Students Cup!

Ο Nescafe Frappe λοιπόν που δίνει και την ονομασία του στην διοργάνωση είναι ο μεγάλος χορηγός της και ανακοίνωσε τα δώρα για τους νικητές που πραγματικά εντυπωσιάζουν και μόνο στο άκουσμα! Ο μεγάλος χορηγός δικαίωσε τις προσδοκίες και επειδή τα πολλά λόγια …είναι φτώχεια, εμείς

απλά σας παραθέτουμε αυτά τα οποία θα διεκδικήσουν περισσότερες από 230 ομάδες στην Ελλάδα:

Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Ομάδα:

- i-Pad, από ένα για κάθε παίχτη.

Πρωταθλήτρια κάθε πόλης:

- Φιλοξενία στην Πανελλήνια Τελική Φάση με τα έξοδα διαμονής και αγώνων καλυμμένα για 3 ημέρες. Η πόλη που θα φιλοξενήσει την Τελική Φάση δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή και θα ανακοινωθεί συντόμως. Τα μικρά έξοδα μεταφοράς των ομάδων συνήθως καλύπτονται από την διοίκηση του γηπέδου που φιλοξενεί την διοργάνωσης σε κάθε επιμέρους πόλη. (Αυτό είναι δώρο της διοργάνωσης σε συνδυασμό με τον μεγάλο Χορηγό).

- Από ένα μεγάλο δίπατο ποδοσφαιρικό σάκο για κάθε παίχτη.

- Από ένα πλήρες σετ ποδοσφαιρικής εμφάνισης υψηλών προδιαγραφών (φανέλα, σορτς, κάλτσες) της κορυφαίας ιταλικής εταιρίας GEMS που ντύνει τη Lazio στο ποδόσφαιρο σάλας και άλλες γνωστες ευρωπαϊκές ομάδες (Atletico Madrid κ.ά.).

- Προϊόντα καφέ Nescafe / Μία ποικιλία της εταιρίας χορηγού για κάθε παίχτη ξεχωριστά.

Δευτεραθλήτρια κάθε πόλης:

- Από ένα μεγάλο δίπατο ποδοσφαιρικό σάκο για κάθε παίχτη.

- Προϊόντα καφέ Nescafe / Μία ποικιλία της εταιρίας χορηγού για κάθε παίχτη ξεχωριστά.

• Επίσης, για την Πρωταθλήτρια και Δευταρθλήτρια Ελλάδος η GEMS θα δώσει κάποιο δώρο αθλητικού εξοπλισμού, καθώς είναι ο επίσημος χορηγός sports equipment της διοργάνωσης.

Επειδή ο Ιανουάριος τελειώνει αισίως, και οι φοιτητές που έχουν ήδη εγγραφεί αναμένουν πως και πως την έναρξη, το Nescafe Frappe Students Cup ετοιμάζεται να ρίξει την αυλαία στις εγγραφές του! Αυτή η βδομάδα που διανύουμε θα είναι και η τελευταία ευκαιρία εγγραφής για τις ομάδες της Αθήνας καθώς στις 9 πόλεις της περιφέρειας ισχύουν σε κάθε πόλη και διαφορετικά δεδομένα. Επομένως αν σπουδάζετε σε κάποια από τις εξής πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Πάτρα, Βόλος, Λάρισα, Λαμία, Κομοτηνή και Ιωάννινα, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στα τηλέφωνα της διοργάνωσης και να ενημερωθείτε ποια είναι η φάση έναρξης της σεζόν στην πόλη σας. Όσον αφροά την Αθήνα, η οργανωτική επιτροπή εξετάζει και το ενδεχόμενο και νέου επαναληπτικού γύρου εγγραφών στην αρχή Μαρτίου, αλλά τίποτ αδεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο ακόμα. Αν πραγματοποιηθεί αυτό, θα οφείλεται στο γεγονός ότι το ενδιαφέρον ήταν πάρα πολύ μεγάλο και έτσι δίνεται ακόμα μία ευκαιρία στο κοινό των φοιτητών που δεν είναι έτοιμο ακόμα για συγκρότηση ομάδας είτε λόγο εξεταστικής είτε λόγω άλλης αιτίας. Μπορείτε και τηλεφωνικά (69.8.69.40000) αλλά και μέσω e-mail (online στο σχετικό link του www.studentscup.gr) να δη

Keywords
Τυχαία Θέματα