Τα εισιτήρια του ματς με τη Γαλατασαράι

20:01 6/2/2012 - Πηγή: OnSports

Αυξημένη ζήτητη παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Γαλατασαράι στο κλειστό της Γλυφάδας.

Ανακοίνωση για την κυκλοφορία των εισιτηρίων του επαναληπτικού αγώνα της Τετάρτης (8/2) με τη Γαλατασαράι εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας, εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος

των οπαδών της «Ένωσης» να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς.

Η ανακοίνωση: «Εξαντλούνται τα μαγικά χαρτάκια για τον επαναληπτικό με την Γαλατασαράι στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού CEV Cup. Λίγα εισιτήρια έμειναν και καλό θα είναι όσοι φίλοι της Ένωσης επιθυμούν να δουν από κοντά την προσπάθεια των κοριτσιών μας να σπεύσουν να πάρουν τα εισιτήρια τους άμεσα. Από την Τρίτη εισιτήρια θα υπάρχουν και στο Κλειστό της Γλυφάδας στα εκδοτήρια από τις 4 και 30 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ. για τους Ενωσίτες των Νοτίων Προαστίων.

Αν έχουν περισσέψει εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Επίσης εισιτήρια υπάρχουν στα γραφεία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια καθημερινά. Την Δευτέρα από τις 9 π.μ. μέχρι τις 8 το βράδυ, την Τρίτη (9:00 - 19:00) και την Τετάρτη (αν φυσικά έχουν περισσέψει...) από τις 9:00 ως τις 16:00. Εισιτήρια υπάρχουν φυσικά και στο Δωματιάκι. Λεπτομέρειες στα κατά τόπους οργανωμένα Club της ORGINAL 21 και φυσικά στο LA Club.

Σε ό,τι αφορά την είσοδο του κόσμου στο Κλειστό της Γλυφάδας να σημειώσουμε ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι εξαιρετικά ενισχυμένα - πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά - και δεν θα μπορέσει κανείς να παρακολουθήσει τον αγώνα χωρίς εισιτήριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα