Τα… φώτα σε Καλαμάτα και Γλυφάδα

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της football league 2, που θα διεξαχθούν την Κυριακή (4/12).

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Καλαμάτα, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Αστέρα Μαγούλας θέλει να κάνει το «δύο στα δύο» και να παραμείνει

ο οδηγός της κούρσας. Από την άλλη, η Καλαμάτα επιθυμεί να κατακτήσει το τρίποντο στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος ενώπιον των οπαδών της!

Ο ΑΟ Γλυφάδας μετά την γκέλα (1-1) στον Ηλυσιακό φιλοξενεί τον ΠΑΟ Ρουφ με σκοπό να εκμεταλλευτεί την έδρα του, το γήπεδο του Ελληνικού,και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα του ΔημήτρηΑρναούτη θέλει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να… ρεφάρει την ήττα στο…σπίτι της από τη Ζάκυνθο.

Στο πρωτάθλημα της football league 2 ρίχνεται για πρώτη φορά μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής ο Ρούβας, που υποδέχεται τον Πανηλειακό,και στόχος του είναι να μπει με το… δεξί! Οι Πυργιώτες θα αγωνισθούν για το απόλυτο κόντρα στις κρητικές ομάδες, μια και στην 1η αγωνιστική επικράτησαν 1-0 του ΑΟΧ!

Ακόμη ένα παιχνίδι που γίνεται στην Κρήτη, αλλά αυτή τη φορά στα Χανιά, είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΟΧ και τον Ηλυσιακό. Ο χανιώτικος σύλλογος, που θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του, θα κυνηγήσει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Ζωγράφου θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματαμετά τον βαθμό που απέσπασε κόντρα στη Γλυφάδα στην πρεμιέρα της football league 2.

Τέλος, στο ματς Αστέρας Μαγούλας- Ζάκυνθος, η μεν γηπεδούχος ομάδα θα επιδιώξει την πρώτη της εντός έδρας νίκη, η δε φιλοξενούμενη θα αγωνισθεί με σκοπό να κάνει το «δύο στα δύο» μακριά από το… σπίτι της!

Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00, εκτός από το παιχνίδι Αστέρας Μαγούλας- Ζάκυνθος, που έχει προγραμματιστεί για τις 14.30. Αγωνιστικό ρεπό έχει η Προοδευτική.

Αναλυτικά τοπρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της football league 2:

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Δημοτικό Γέργερης: Ρούβας- Πανηλειακός: 15.00

Δημοτικό Περιβολίων: ΑΟΧ- Ηλυσιακός: 15.00

Γήπεδο Ελληνικού: ΑΟ Γλυφάδας- ΠΑΟ Ρουφ: 15.00

Γήπεδο Μεσσηνιακού: Καλαμάτα- Απόλλων Σμύρνης: 15.00

Γήπεδο Ελευσίνας: Αστέρας Μαγούλας- Ζάκυνθος: 14.30

Ρεπό: Προοδευτική

Keywords
Τυχαία Θέματα