Τα λόγια ενός στρατιώτη και το αντίο του «μπουλντόζα» μας

Η παραμονή του Κώστα Τσαρτσαρή στο ...σπίτι του αποτελεί μια κίνηση που δεν έχει μονάχα αγωνιστικές προεκτάσεις.

Ο «Τσάρι» είναι ένα από τα ...μπετά αυτής της ομάδας καθώς από το 2002, αποτελεί το παλαιότερο «στοιχείο» στο ρόστερ του συλλόγου. Μια 10ετια γεμάτη επιτυχίες, εικόνες και πάνω απʼ όλα με την καλύτερη «μυρωδιά» για τα αποδυτήρια του Εξάστερου. Ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να εξηγήσει σε όποιον περνά του κατώφλι του ΟΑΚΑ, τι σημαίνει ακριβώς

Παναθηναϊκός.

Μέσα από τα λόγια του ο Κώστας στέλνει ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι δικαιολογημένα ζουν με τον δικό τους τρόπο και την αγωνία, την μετάβαση στα νέα δεδομένα: «Θα πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια, σε μια δύσκολη εποχή και θα πρέπει να επιδείξει υπομονή και να ξέρει ότι όλοι είμαστε εδώ, όλοι έχουμε ως στόχο να διατηρήσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά. Είναι κάτι το οποίο δεν αλλάζει», είπε ένας άνθρωπος που θα φορέσει για 11η χρονιά το «τριφύλλι» στο στήθος έχοντας έναν πολλαπλό ρόλο στην ομάδα, καθώς είπαμε, μαζί με τον Μήτσο θα κληθούν να μυήσουν τα νέα μέλη της στα μυστικά του μεγαλύτερου συλλόγου της Ευρώπης.

Από χθες έγραψα πως τους λόγους της αποχώρησης του ο Μάικ θα τους εξηγούσε μονάχα ο ίδιος και πως κανείς δεν νομιμοποιείται να κρίνει την απόφαση του. Σήμερα, λοιπόν, ο «μπουλντόζας» εξήγησε πως ο κύκλος του έκλεισε. Τα συναισθήματα τα είπαμε, ένα μεγάλο σφίξιμο στο στομάχι και μια υποχρέωση να κοιτάξουμε μπροστά. Ο Μπατίστ πρόσφερε τα μέγιστα, έσφιξε τα δόντια πολλές φορές, εξελίχθηκε μέσα από τον Παναθηναϊκό στο καλύτερο «5αρι» της Ευρώπης και πάνω απʼ όλα συνέδεσε το όνομα του με τον σύλλογο. Το «αντίο» είναι μικρό για να αποδώσει φόρο τιμής στον «Μιχαλάκη». Σαν επίλογο ...κλέβω τα δικά του λόγια: «Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω μέσα απʼ την καρδιά μου τους μοναδικούς στον κόσμο φιλάθλους μας, οι οποίοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, στήριξαν εμένα και τους συμπαίκτες μου και μας επιφύλαξαν μοναδικές στιγμές αληθινής συμπαράστασης και υποστήριξης. Χωρίς αυτούς, ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε δημιουργήσει μια τόσο μεγάλη αυτοκρατορία»...

ΥΓ: Κανείς μα κανείς δεν προσπαθεί να πείσει ή, να συγκρίνει τη νέα ομάδα του Παναθηναϊκού με αυτή της τεράστιας Αυτοκρατορίας. Απλά, αν κάτι δεν αλλάζει είναι το «τριφύλλι». Αυτό κάποιοι τον ξεχνούν.

ΥΓ1: Κάνω μια μαλακ... Δεν κάνω ποτέ μελετημένες κινήσεις, σκεπτόμενος τι θα είναι αρεστό σε αυτά που γράφω... Λάθος, θα πρέπει νʼ αφήσω το συναίσθημα και να σκεφτώ το επάγγελμα. Έτσι θα ήμουν καλά κρυμμένος και καλυμμένος τις ώρες τις κρίσεις και δεν θα έτρωγα ...λεζάντα. Μαλακ..., έπρεπε να πάρω άδεια και να επιστρέψω με το ρόστερ «κλεισμένο». Πιο «safe».

ΥΓ2: Για τον ηλίθιο που στέλνει σχόλια τύπου «γαύρε», απλά να του πω ότι είναι προτιμότερο να μου βρίσει το σπίτι, παρά να με αποκαλέσει έτσι... Εκεί θα τα ..χαλάσουμε για τα καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα