Τα μέτρα ασφαλείας του τελικού

Στα γραφεία της ΕΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/02) η σύσκεψη της Αστυνομίας με τους εκπρόσωπους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενόψει του τελικού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου.

Στη σύσκεψη, η οποία διήρκησε από τις 12:00 έως τη 13:15, την πλευρά του Παναθηναϊκού

εκπροσώπησε ο Μιχάλης Γεωργαντής, ενώ αυτή του Ολυμπιακού ο Χρήστος Σταυρόπουλος. Από τη διάρκεια και μόνο αυτής, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως έγινε σε πολύ ήρεμο κλίμα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε οι δύο ομάδες να πάρουν από 900 εισιτήρια, 50 προσκλήσεις για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους και 35 διαπιστεύσεις.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος θα υπάρχουν οι λεγόμενες «νεκρές ζώνες», δηλαδή οι άδειες θύρες, για να χωρίζουν τα δύο «στρατόπεδα». Άλλωστε, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων θα φιλοξενηθούν στις θύρες, πίσω από τις δύο ρακέτες.

Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και οι ομάδες θα πρέπει να έχουν στείλει την σχετική λίστα μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι στις Αστυνομικές αρχές, καθώς θα διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας στους οπαδούς κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Επίσης αποφασίστηκε να υπάρχουν μέχρι και 2 τύμπανα σε κάθε κερκίδα, σημαίες που δεν θα ξεπερνούν το 1 τ.μ. με πλαστικό κοντάρι, ενώ θα αφαιρούνται μέχρι και οι... ζώνες των φιλάθλων, αν αυτές έχουν αγκράφα.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 14:30, ενώ μετά τις 18:00 θα απαγορεύεται η είσοδος στους φιλάθλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα