Τα τέλεια χέρια του χειμώνα

Κρέμες επανόρθωσης για θαμπά νύχια και αφυδατωμένο δέρμα δίνουν ζωή στα άκρα σας

Αν αναρωτιέστε γιατί τα νύχια σας σπάνε πιο εύκολα με το που μπαίνει ο χειμώνας, σας έχουμε την απάντηση: φταίνε το κρύο και φυσικά η κεντρική θέρμανση, αφού και οι δύο αυτοί παράγοντες «συνομωτούν» και υπονομεύουν την υγρασία του δέρματος αφήνοντας τα νύχια θαμπά και τα χέρια ξηρά. Ακόμη, η έκθεση στο νερό και τα καθαριστικά δεν βοηθάει και γι’ αυτό καλό θα είναι να φοράτε πάντα γάντια για τις δουλειές του σπιτιού, ενώ δεν βλάπτει να έχετε πρόχειρη και μια ενυδατική κρέμα.

Υπέροχα προϊόντα που θα βοηθήσουν

τα νύχια και τα χέρια σας:

Repairing Night Cream της Mavala Μαλακώνει το δέρμα που έχει ταλαιπωρηθεί από τον χειμώνα και κάνει τα νύχια πιο ευλύγιστα και ανθεκτικά. Για καλύτερα αποτελέσματα, τρίψτε απαλά αλάτι πάνω στα χέρια σας, ξεβγάλτε, στεγνώστε και απλώστε την κρέμα φορώντας κατόπιν τα βαμβακερά γάντια της συσκευασίας που θα βοηθήσουν στην καλύτερη απορρόφηση.

Trillionails της Essie Η διαφορά ανάμεσα σε αυτό και τα υπόλοιπα σκληρυντικά νυχιών είναι ότι το συγκεκριμένο κάνει τα νύχια πιο σκληρά και εύκαμπτα, ώστε δεν σπάνε με τα χτυπήματα. Θα το βρείτε στο Amazon.com

Herbal Hand Cream της Rose & Co Ένα peeling χεριών που περιέχει φυσική ελαφρόπετρα για να καθαρίζει και να μαλακώνει και το πιο σκληρό δέρα. Ιδανικό για δύσκολες περιπτώσεις.

Anti-Ageing Hand Cream της Bioten Προστατεύει ενάντια στην πρόωρη γήρανση χάρη σε έναν συνδυασμό φυσικών συστατικών. Εμπλουτισμένο με φίλτρα UV μειώνει την εμφάνιση σκούρων κηλίδων στα χέρια.

Πηγή : Fashionlove.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα