Ταουσιάνης: «Εφικτός ο στόχος της παραμονής»

Τη δυνατότητα να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, έχει ο Ρούβας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Οnsports ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Ο τεχνικός της ομάδας της Γέργερης χαρακτήρισε σοβαρό ζήτημα τα προβλήματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη στο Οnsports:

«Περιμένουμε πότε θα ξαναμπούμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Είμαστε σε καλό επίπεδο με τις μεταγραφές που έγιναν για να διεκδικήσουμε κάτι με περισσότερες αξιώσεις. Ο στόχος της παραμονής

που έχουμε θέσει είναι εφικτός και έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και να βασίσουμε στο σωστό δρόμο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Όταν η ομάδα έχει βρει ρυθμό, δεν είναι ό,τι καλύτερο η διακοπή. Όλα αυτά, όμως, είναι στη θεωρία. Μπορεί να είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά είναι αναπόφευκτο, καθώς όλες οι ομάδες το αντιμετωπίζουν, όχι μόνο εμείς. Είναι ένα πρόβλημα τόσο σοβαρό και δεν μπορούμε να μιλάμε για την αγωνιστική κατάσταση, αλλά κυρίως για τα προβλήματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το γεγονός ότι οι κρητικές ομάδες δυσκολεύονται να βρουν αντιπάλους για φιλικά ματς: «Δεν μπορούμε να βρούμε αντιπάλους, αλλά είναι ένα στοίχημα για εμάς».

* Σήμερα (13/02) στις 18:00 ο Ρούβας θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Ατσαλένιου κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα