Ταουσιάνης: «Με νίκη κάνουμε σημαντικό βήμα παραμονής»

Για το κυριακάτικο (29/04) κρητικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ρούβα και τον ΑΟΧ στη Γέργερη μίλησε ο Γιάννης Ταουσιάνης σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «δίχως αύριο» κάθε ματς που δίνει η ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Ρούβα με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο φετινό πρωτάθλημα και την πορεία των Κρητικών, αλλά και στο «διπλό» που απέσπασαν οι παίκτες του από τον ΑΟ Γλυφάδας.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης:

Για τη νίκη κόντρα στην Γλυφάδα: «Ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Ήμασταν αυτοσυγκεντρωμένοι ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, είχαμε αυτοπεποίθηση, δουλέψαμε σκληρά όλη την προηγούμενη εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί στην Γέργερη κόντρα στον ΑΟΧ: «Το μυαλό μας είναι στο Κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ. Γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα είναι ειδικών συνθηκών. Ένα θετικό αποτέλεσμα σε ανεβάζει και ένα αρνητικό σε κατεβάζει στην βαθμολογία. Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο ματς που αν το κερδίσουμε θα είναι μια σημαντική νίκη για εμάς. Ο ΑΟΧ είναι μία αξιόλογη ομάδα με καλό υλικό και καλό προπονητή. Φτάνουμε προς το τέλος και κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική πόσο μάλλον αν κερδίσουμε στο ντέρμπι. Εφόσον νικήσουμε θεωρώ πως κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση των στόχων μας».

Για τον στόχο του Ρούβα στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την παραμονή. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και δίχως αύριο. Έχουμε δίψα για διάκριση. Τα παιδιά αγαπάνε την ομάδα και το δείχνουν. Εύχομαι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και για αυτό δουλεύουμε».

Για το αν αλλάζει ο στόχος του Ρούβα με νίκη κόντρα στον ΑΟΧ: «Τα κομπιουτεράκια εμείς δεν τα βγάζουμε για να υπολογίζουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα όπως και στην αρχή και πάντα υπάρχει η ανάγκη για βαθμούς. Έχουμε οικογενειακό κλίμα και τα παιδιά πάνε σε κάθε αγώνα για τη νίκη. Από τον πρώτο όροφο πας στον δεύτερο και αυτό δεν γίνεται απότομα. Στόχος μας είναι να βγούμε χαμογελαστοί στο τέλος του πρωταθλήματος».

Για το πρωτάθλημα της Football League 2 και την πορεία του Ρούβα μέχρι στιγμής: «Το πρωτάθλημα είναι με λεπτές ισορροπίες και ανατροπές. Εμάς μας βοηθάει πολύ ο κόσμος, έχουμε μια καλή ομάδα και διοίκηση, βγάζει μία υγεία το σωματείο και το δείχνουν και τα αποτελέσματα αυτό. Συνεχίζουμε και δεν αποπροσανατολιζόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα