Ταπούτος: «Είχαμε πολύ καλό κλίμα»

Το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια κράτησε ενωμένους μέχρι το φινάλε τους παίκτες του Άρη σύμφωνα με το Χρήστο Ταπούτο.

Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό και στο δεύτερο προημιτελικό αγώνα, που έγινε στο Αλεξάνδρειο, κι ολοκλήρωσαν τις φετινές υποχρεώσεις τους. Ο αρχηγός τους προχώρησε σε ένα μίνι απολογισμό της φετινής σεζόν, αλλά και σε ευχές για το μέλλον. «Ελπίζω να αρχίσει να χτίζεται ένας Άρης που όλοι θέλουμε, να διεκδικεί τίτλους και να φθάνει εκεί που πρέπει», ανέφερε μεταξύ άλλων. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για

την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Δυστυχώς, τελείωσε νωρίτερα από ό,τι θέλαμε η χρονιά για εμάς. Ατυχή αποτελέσματα δεν μας επέτρεψαν να διασταυρωθούμε με κάποιον βατό αντίπαλο και να προχωρήσουμε περισσότερο».

Για τη φετινή σεζόν: «Διανύσαμε μια χρονιά δύσκολη με αρκετά προβλήματα. Η φετινή ομάδα, όμως, ήταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης κι αυτό μας κράτησε ενωμένους. Είχαμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και σε αυτό βοήθησε ο προπονητής μας, που ξέρει πώς να ανταποκρίνεται στις δυσκολίες μιας ομάδας με προβλήματα».

Για τη Γ.Σ. των μετόχων της ΚΑΕ Άρης, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (23/04): «Ελπίζω η Δευτέρα να είναι η Μεγάλη Δευτέρα για την ομάδα και να αρχίσει να χτίζεται ένας Άρης που όλοι θέλουμε. Να διεκδικεί τίτλους και να φθάνει εκεί που πρέπει. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί και γιατί όχι να είμαι κι εγώ μέλος της ομάδας του Άρη την επόμενη σεζόν».

Για τη νέα σεζόν: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Υπάρχουν πολλά χρέη όχι μόνο στο πρόσωπό μου, σε πολλούς παίκτες. Ελπίζω αυτοί που θα αναλάβουν την ομάδα να τα βάλουν κάτω τα πράγματα και να μπορέσουν να κάνουν τον Άρη μεγάλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα φέτος είναι ότι υπήρξαν τεράστια οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Ήταν αναπόφευκτο να μην επηρεάσουν την ομάδα».

Για το αίτημα διαταγής πληρωμής επιταγής που κατέθεσε ο νομικός εκπρόσωπός του: «Το έκανα γιατί δεν άντεχα άλλο την κοροϊδία και το δούλεμα που τρώω όλη την χρονιά. Εκτός του ότι είμαι Άρης πρέπει να σκεφτώ ότι έχω μια οικογένεια και υποχρεώσεις πίσω μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα