Τάτος εφ’όλης της ύλης!

Ο Ανδρέας Τάτος παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, όπου μίλησε για τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό αλλά και την Εθνική Ελλάδας.

Ο 22χρονος άσος του Ατρόμητου, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, τόνισε πως νιώθει έτοιμος για να βοηθήσει τους Πειραιώτες, ενώ μίλησε

και για τα παιδικά του χρόνια στην Ζάκυνθο και για το ίνδαλμα του, τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Τάτος:

- Ανδρέα, «χτίζεις» παλάτια στα όνειρά σου ή πατάς στα πόδια σου;

Αυτό που θέλω είναι να μην αλλάξω καθόλου και προσπαθώ από την ημέρα που πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό να είμαι ο ίδιος. Θέλω να έχω μια ήρεμη και ωραία ζωή και εννοείται ότι όλοι οι στόχοι μου είναι γύρω από το ποδόσφαιρο. Αυτά είναι τα δικά μου παλάτια.

- Μέσα σε ένα καλοκαίρι είχες μεταγραφή στον Ολυμπιακό και πρώτη κλήση στην Εθνική. Σε αυτές τις περιπτώσεις ποιο είναι το… φάρμακο για να μην παίρνουν τα μυαλά αέρα;

Το φάρμακο είναι να δουλεύεις σκληρά και να μην επαναπαύεσαι. Γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να με δώσει δανεικό ή να μην κληθώ πάλι στην Εθνική. Αρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάρω αέρα, αντίθετα, χρειάζεται να είμαι ακόμη περισσότερο προσγειωμένος.

- Σε ποιον άνθρωπο θα έλεγες ότι χρωστάς την ποδοσφαιρική ύπαρξή σου;

Ο Βασίλης Βούζας με στήριξε πάρα πολύ. Με είχε βρει σε ένα τουρνουά 5x5 στο Ρίο, με πήρε στο Χαϊδάρι και μετά στον Ατρόμητο. Αλλά και στον τωρινό μου προπονητή, τον κύριο Δώνη, ο οποίος στα τρία χρόνια που είμαστε μαζί μου έμαθε πολλά. Και σίγουρα, ο μάνατζέρ μου Κίμων Κοκορόγιαννης, που με στηρίζει εννέα χρόνια και η σχέση μαζί του είναι τώρα περισσότερο φιλική.

- Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που έχεις δεχθεί και προσπαθείς να την τηρείς;

Να μείνεις αυτός που είσαι, να μην αλλάξεις και να παραμείνεις χαμηλών τόνων. Μερικές φορές, σαν κάθε νέο παιδί, μπορεί να ξεφεύγεις, αλλά γρήγορα πρέπει να γυρίζεις πίσω.

- Θα ήθελες να ήσουν ήδη στον Ολυμπιακό ή είσαι ικανοποιημένος με αυτό που ζεις στο Περιστέρι;

Κοιτάξτε, ο Ολυμπιακός είναι το μέλλον μου και ο Ατρόμητος η οικογένειά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήρα μεταγραφή στον Ολυμπιακό και θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Οσον αφορά τον Ατρόμητο, είμαι πολύ δεμένος μαζί του. Ολα τα παιδιά είμαστε σαν μια οικογένεια και αυτό το στοιχείο υπάρχει από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδα το 2008, άσχετα αν έχουν περάσει πολλοί παίκτες.

- Το έχεις σκεφθεί ότι μπορεί τον Ιανουάριο να σε πάρουν τηλέφωνο και να σου πουν έλα στον Ολυμπιακό;

Αυτό εξαρτάται από τη δική μου απόδοση. Δεν θέλω να το σκέφτομαι και προσπαθώ να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις μου στον Ατρόμητο. Από την άλλη πλευρά όμως, έχω αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου.

- Στην Εθνική πήρες μια πρώτη γεύση μέσα από τις εμφανίσεις σου στον Ατρόμητο. Πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό προσδοκάς σε νέες ευκαιρίες. Κάνεις όνειρα ότι μπορεί να πάρεις μέρος στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία;

Η πρώτη μου κλήση στην Εθνικ

Keywords
Τυχαία Θέματα